Gazete Vatan Logo
Basketbol Büyük heyecana sayılı günler kaldı

Büyük heyecana sayılı günler kaldı

Türkiye’nin dört bir yanındaki genç basketbolcuların İstanbul’da NCAA heyecanını yaşamasına çok az bir zaman kaldı.

Büyük heyecana sayılı günler kaldı

UBA International’ın Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Ayazağa Işık Lisesi Spor Salonu’nun ev sahipliğinde organize ettiği İstanbul Showcase 2017, 29-30 Nisan’da düzenlenecek.

2015’ten bu yana İstanbul ve İzmir’de üç kez düzenlediği showcase’ler ile genç basketbolculara NCAA heyecanını yaşatan UBA International’ın bu organizasyonu da büyük talep görüyor. 200 kişilik kontenjanla sınırlı showcase için kayıtlar tüm hızıyla sürerken, bu önemli organizasyonda yer alacak ve ABD’den online olarak genç yetenekleri takip edecek isimler de belli oldu.

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ ANTRENÖRLER TAKİP EDECEK

Geçmiş yıllarda olduğu gibi Istanbul Turkey Showcase 2017‘de de birçok önemli antrenör ve gözlemci yer alacak. Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve TBL düzeyinde yıllardır antrenörlük yapan duayen isim İsmail Beleş, U16 Yıldız Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü Halil Atlı, Kosova Basketbol Federasyonu Süper Lig Sorumlusu Leart Hoxca, Memphis Magic AAU Spor Direktörü ve Uluslararası Yetenek Gözlemcisi Kimani Shotwell, TBL ekiplerinden Mamak Belediye Ankara DSİ Antrenörü Göktuğ Dilbazer gibi önemli isimler organizasyon süresince sporcuları yakından takip edecek.

Haberin Devamı

Ayrıca Omega PSI PHI Fraternity Incorporated Antrenörü James Barrett, Big Apple Sports Antrenörü Adrian Chozin Allman, UBA International Kuze Amerika Temsilcisi Hasan Türkyılmaz da canlı olarak yayınlanacak olan Istanbul Turkey Showcase 2017‘yi online olarak takip edecek birçok yerli ve yabancı antrenörden bazıları olacak.

14-21 yaş arası sporcuların katılacağı NCAA onaylı İstanbul Showcase 2017 etkinliğinin başvuruları öncelikle NCAA resmi sayfası üzerinden profil oluşturarak gerçekleştirilebilecektir. Program, önemli bilgiler ve başvuru süreci için www.ubainternational.com.tr adresinden web sitemizi ziyaret edebilir, ya da info@ubainternational.com.tr mail adresi ile 0544 358 47 28 numaralı telefondan iletişime geçerek daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.