Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Büyük maçların kayıp Kartal’ı

Büyük maçların kayıp Kartal’ı

Beşiktaş, bu sezon oynadığı zorluk seviyesi yüksek 12 maçın 10’unda puan kaybetti.

Büyük maçların kayıp Kartal’ı

Önceki günkü maça kadar yoluna namağlup devam eden Kartal, diğer bir açıdan bakınca karşılaştığı ‘güçlü’ rakiplerden sadece Napoli ve Trabzonspor’u mağlup edebildi

BEŞİKTAŞ önceki gün Dinamo Kiev’e 6-0 mağlup olup Şampiyonlar Ligi’nden elenirken bu sezonki ilk yenilgisini de almış oldu. Önceki günkü mücadeleye kadar yoluna namağlup devam etmesiyle övgü alan siyah-beyazlılar, diğer bir açıdan bakınca aslında kazanmakta da zorlanıyordu. Kartal özellikle de güçlü rakipleri karşısında önemli kayıplar yaşadı.

BU sezon Kartal, geçen sezonu ilk 5’te bitiren Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir, 3 ezeli rakibi; G.Saray, F.Bahçe ve Trabzonspor, Devler Ligi’nde eşleştiği Napoli, Benfica ve Dinamo Kiev ile oynadığı toplam 12 maçın 10’unde puan kaybetti.

9 BERABERLİK VE 1 YENİLGİ

SİYAH-BEYAZLILAR, F.Bahçe (0-0), Başakşehir (1-1), G.Saray (Süper Kupa normal süresi 0-0, lig 2-2), Atiker Konyaspor (2-2), Napoli (1-1), Dinamo Kiev (1-1) ve Benfica ile (1-1, 3-3) berabere kalırken Dinamo Kiev’e ise deplasmanda 6-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, yalnızca Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’yi İtalya’da 3-2’lik skorla yenebilirken Trabzon’u da Süper Lig’de 2-1’le geçebildi.