Gazete Vatan Logo
Galatasaray Büyük Mayıs Planı

Büyük Mayıs Planı

G.Saray kulislerinde, mayıstaki kongre için Fatih Terim'i de içeren projenin konuşulduğu öne sürüldü.

Büyük Mayıs Planı

Millet gazetesinde yer alan iddiaya göre; mayıstaki kongrede; Ali Dürüst başkan olacak, İmparator Fatih Terim CEO olarak kulübe geri dönecek. Mevcut hoca Hamza Hamzaoğlu teknik adam olarak göreve devam edecek!

Yeni başkan Duygun Yarsuvat yönetimindeki ekip, Mayıs ayında görevi bırakacak. Başkanlık seçimi için birçok isim geçiyor. Adnan Öztürk, Mehmet Helvacı, Faruk Süren, Cemal Özgörkey gibi simaların yanı sıra Ali Dürüst, başkanlık koltuğunun önemli adaylarından. Hatta kapalı kapılar ardında konuşulanları biraz açalım...

DÜRÜST VE TERİM AŞ.

Dürüst, önceki seçimlerde olduğu gibi Mayıs ayında da adaylık için ikna turlarında. Maddi konular bir yana sportif anlamda daha başarılı bir takım oluşturmak için güçlü bir şekilde gelmek istiyor. Koltuğa oturduğunda Florya'nın anahtarını ve kulübün CEO (Bilinen anlamında bir şirketin en üst dereceli yetkilisi) görevini Terim'e vermek istiyor.

HAYALDİ GERÇEK OLACAK

2013 yılı Nisan ayında Terim'in tribüne çıkıp, teknik ekibe Hamza Hamzaoğlu'nu almak istediği konuşulmuştu. O 'model' Mayıs'tan sonra gerçeğe dönüşebilir. Türkiye'nin Hollanda maçı sonrası grupta kaderi belli olacak. Terim ay-yıldızlı görevden belirli şartlarla ayrılıp kulübün CEO'su olacak ve Hamzaoğlu ile birlikte takımı idare edecek.

Haberin Devamı

(Millet)