Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Büyük şok! Doping çıktı...

Büyük şok! Doping çıktı...

Antalyaspor'un devre arasında yollarını ayırdığı ve o gün bugündür kendisine kulüp bulamayan Samir Nasri'ye doping şoku... Yıldız futbolcunun UEFA Disiplin Komitesi tarafından 1 yıl sahalardan uzaklaştırılacağı öğrenildi.

Büyük şok! Doping çıktı...

Devre arasında Antalyaspor'la yollarını olaylı bir şekilde ayıran Samir Nasri'nin doping nedeniyle futbol sahalarından 1 yıl men edileceği ortaya çıktı.

İspanyol Marca gazetesinde yer alan habere göre UEFA Disiplin Komitesi Fransız futbolcunun cezasını yarın açıklayacak. Oyuncuyla yakından ilgilenen Las Palmas kulübü de bu gelişme üzerine transferi askıya almak zorunda kaldı.

2016'DA DOPİNGLİ ÇIKIMIŞTI

Nasri'nin söz konusu doping olayı ise 2016 yılına dayanıyor. O dönem UEFA tarafından 2 yıllık bir cezaya çarptırılan yıldız futbolcu, daha sonra avukatı vasıtasıyla davayı Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a taşımış ve nihai karar çıkıncaya kadar cezanın ertelenmesini sağlamıştı.

Marca ise CAS'ın geçtiğimiz perşembe günü oyuncuyla ilgili kararını verdiğini ve UEFA'nın uyguladığı 2 yıllık yaptırımı 1 yıla indirdiğini yazdı. Avrupa futbolunun patronunun resmi kararını ise pazartesi günü açıklayacağı öğrenildi.

MANCHESTER CITY'DEN GELMİŞTİ

Antalyaspor'a 2017 yazında Manchester City'den büyük ümitlerle transfer edilen 30 yaşındaki kanat oyuncusu, Süper Lig'de yalnızca 8 maçta forma giyebilirken bu maçlarda da 2 gol 1 asist kaydedebilmişti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Rıza Çalımbay'la yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen yıldız futbolcunun sözleşmesi ocak ayı transfer döneminde karşılıklı olarak feshedilmişti.