Gazete Vatan Logo
Galatasaray Büyüka: G.Saray'da başkanlığa en yakın isim...

Büyüka: G.Saray'da başkanlığa en yakın isim...

"Camiayı iyi tanıyanlardan aldığım bilgilere göre Dursun Özbek başkanlık için şanslı durumda..."

Büyüka: G.Saray'da başkanlığa en yakın isim...

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Bilal Meşe ile gerçekleştirdiği haftalık söyleşisinde Galatasaray'daki seçim gündemine ilişkin kritik açıklamalar yaptı. İşte Büyüka'nın açıklamaları:

"Cimbom’da adaylar ve listeler netleşti. Bunların ışığı altında hangi adayı ve yönetimi daha şanslı görüyorsunuz?

Galatasaray genel kurulu öncesinde, camiayı iyi tanıyanlardan aldığım bilgilere göre Dursun Özbek başkanlık için şanslı durumda... Ancak Özbek’e şans verenler, yönetim kurulu listesi için olumlu şeyler söylemiyorlar. Katkı sağlayamayacak isimler olduğunu ileri sürüyorlar. Daha da ileri gidenler var ama şimdilik burada kalayım. Bir de yeri gelmişken, şampiyon olsun ya da olmasın Hamza Hoca’nın kalması iyi olur diye düşünüyorum. Bunu durup dururken söylemiyorum. Söylemem gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum.

Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak artık son günlerinde... Yeni dönemde gelecek herhangi bir kişi Albayrak’ın boşluğunu doldurabilir mi?

Galatasaray’ın son üç şampiyonluğunda Ali Dürüst-Abdurrahim Albayrak ikilisi var. Bu bir rastlantı mı, yoksa bu ikilinin Florya’yı ve takımı idari açıdan iyi yönetmeleri ile mi ilgili... Şimdi anladığım kadarıyla futbolun başına Cüneyt kaptan gelecek. Bu ikili ile Cüneyt Kaptan’ın tarzları çok farklı... Galatasaray ne zaman başarılı olduysa, ne zaman şampiyon olduysa, bakın, Florya iyi yönetilmiştir."

Haberin Devamı