Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yasin el var mı? Omzumla aldım!

Yasin el var mı? Omzumla aldım!

Yasin 16. dakikada attığı golden sonra Cüneyt Çakır ile şu ilginç diyaloğu yaşadı:

Yasin el var mı? Omzumla aldım!

Karabüklü oyuncularının ‘elle aldı’ itirazları sonrasında hakem Çakır, Yasin’in yanına koştu... “Topu elinle mi aldın?” sorusuna Yasin’in “Hayır, gol nizami” sözleri sonrasında Çakır santra noktasına koştu

SARI-kırmızılıları 1-0 öne geçiren Yasin Öztekin’in golü sonrasında saha içi karıştı. Karabüklü oyuncular, Yasin’in topu eliyle aldığını iddia ederek hakem Cüneyt Çakır’ın etrafını sararken G.Saraylı oyuncular ise çoktan sevinmeye başladı. Ancak hakem Cüneyt Çakır ne santra noktasını işaret etti ne de oyunculara bir açıklama yaptı.
DENEYİMLİ hakem gole sevinen Yasin’in yanına gitti... Gol sevinci yarıda kalan Yasin’e “Yasin el var mı? Topu elinle mi aldın?” diye sordu. Kadro dışı kalan ve bu sezon ikinci kez affedilen Yasin Öztekin ise “Hocam elimle değil omzumla aldım, gol nizami” açıklamasını yapınca bu kez Cüneyt Çakır gol kararını verip santra noktasına gitti. Karabüklü oyuncuların tüm itirazlarına rağmen karar değişmezken Çakır’ın gol kararından çok Yasin’in yanına kadar gidip pozisyonla ilgili soru sorması maçın da önüne geçti.

Haberin Devamı