Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Çalımbay'dan itiraf! "Burak atarsa atıyor atamazsa"

Çalımbay'dan itiraf! "Burak atarsa atıyor atamazsa"

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor seyircisi önünde Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olarak puan kaybını sürdürdü.

Çalımbay'dan itiraf! "Burak atarsa atıyor atamazsa"

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Göreve başladığım günden beri ilk defa kendi sahamızda maç kaybediyoruz, çok üzgünüz. Mağlubiyet tabii hiç istemediğimiz işlerden biri. Maça iyi başladık. Güzel pozisyonlar da yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Edin Visca iyi ortaya yapan bir futbolcu ve en çok konuştuğumuz konulardan biriydi ve onun yaptığı ortadan bir gol yedik” dedi.

Takım olarak en büyük sorunlarından birinin gol bulamamak olduğunu kaydeden Çalımbay, “Burak atarsa atıyor atamazsa sorun yaşıyoruz. Diğer arkadaşların da gole katkı vermesi gerekiyor. Gol sıkıntısı yaşıyoruz hem içeride hem dışarıda. Maçın başındaki kaçırdıklarımızdan birini atsaydık oyun çok farklı olacaktı. Gol atamazsanız maalesef bu sıkıntıları yaşarsınız. Elimizden gelen tüm çabayı gösterip ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.