Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Çalımbay'dan Samuel Eto'o açıklaması

Çalımbay'dan Samuel Eto'o açıklaması

Rıza Çalımbay, son günlerde adı ciddi şekilde Beşiktaş ile anılan Samuel Eto'o'nun durumuyla ilgili konuştu.

Çalımbay'dan Samuel Eto'o açıklaması

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda Samuel Eto'o'nun takımda kalmasını istediklerini söyledi.

Bilindiği üzere son çıkan iddialar, Beşiktaş'ın istediği Kamerunlu yıldızın transferi için Rıza Çalmbay'ın onay vermediği ve yönetime, "Eto'o ayrılırsa iki forvet transfer etmemiz gerekir." dediği ve bu doğrultudan yönetimin de Eto'o'yu göndermekten vazgeçtiği yönündeydi.

Konuyla ilgili Lig TV'ye konuşan başarılı teknik adam, "Zaten oraya takviye yapmamız şart. Çok iyi bir forvete ihtiyacımız var. Eto'o var ama sakatlık halinde alternatifi yok. Biz Eto'o'nun gitmesini istemiyoruz ama buradaki karar yönetimin ve Eto'o'nun kararı. Şu anda bir transfer söz konusu değil. O yüzden planlarımızı gidecekmiş gibi değil, kalacakmış gibi yapıyoruz. Ama Eto'o kalsa bile bizim bir forvet ihtiyacımız var." dedi.

Antalyaspor ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon ligde çıktığı 12 maçta 5 kez fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı