Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Caner'den İsmail Kartal'a cevap

Caner'den İsmail Kartal'a cevap

Fenerbahçeli Caner Erkin, İsmail Kartal'ın Akhisar maçı sonrası eleştirilerine tek tek cevap verdi.

Caner'den İsmail Kartal'a cevap

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal hafta içinde yaptığı maç konuşmalarında "uzun topu" yasaklarken, futbolcular kendi insiyatifleri ile yerden oynamadılar.

İsmail Kartal, İstanbul'a dönüşte futbolcularına; "Biz böyle mi konuştuk? Neden uzun top oynadınız?" diye fırça atarken cevap ise Caner'den geldi.

Caner, "Hocam öyle diyorsun da... saha tarla gibiydi. Sanki top kısa alanda paslaşınca yerine gidiyordu" diye isyan etti. Kartal ise bunun üzerine ikinci golden önce Bekir'in kullandığı serbest vuruş için, "Bu vuruşları Caner'in yapması gerekiyor, Bekir'in de ceza sahası içinde olması gerekiyordu" diye parladığı yine Caner'in, "Ben açılmıştım. Önüme düşecek topda kaleye şut atmayı hesaplıyordum. Bunları da konuşmuştuk" diyerek hocasına cevap verdiği bildirildi.

ALPER'E PAS AÇISI FIRÇASI

İsmail Kartal'ın İstanbul'a dönüşte yaptığı maç analizi toplantısında şimşekleri üzerine çeken bir başka isim de Alper Potuk'tu. Kartal genç oyuncuyu, "Diego önde sen arkada oynayacaktın. Ama seni pek çok pozisyonda Diego'nun yanında gördüm. Uyardım da... Gekas'ın attığı iki golde de pas açısını kapatması gereken sendin. Maç öncesi konuşmalarımız bu yöndeydi" diyerek fırçaladığı bildirildi.

Haberin Devamı

(Fotospor)