Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Caner Erkin'de operasyon başladı

Caner Erkin'de operasyon başladı

Caner Erkin’in bonservisini almak için düğmeye basan yönetim, İnter’in kapısını çaldı. Tecrübeli ismin aşil tendonundaki sakatlığı gerekçe gösteren Siyah-Beyazlılar, İtalyan ekibinden opsiyon bedeli için indirim talep etti.

Caner Erkin'de operasyon başladı

Siyah-Beyazlılar, sezon başında kiralık olarak takıma kazandırdığı Caner Erkin’in bonservisini almak için harekete geçti. İtalya Serie A ekibi İnter’den 1 milyon Euro’luk (yaklaşık 4 milyon TL) opsiyon bedeliyle kiralanan 28 yaşındaki sol bekin tapusunu sezon sonunu beklemeden almaya karar veren Beşiktaşlı idarecilerin, oyuncunun kulübüyle bu konuda ilk görüşmeyi yaptığı bildirildi.

Milli futbolcunun Haziran ayında sona erecek olan opsiyon hakkını şimdiden kullanmak istediklerini İtalyan ekibine ileten yönetimin, İnter’den 1 milyon Euro’luk bedel konusunda indirim istediği belirtildi. 23 Ekim’deki Antalyaspor maçında sakatlanan ve yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Caner’in aşil tendonundaki sakatlığını gerekçe göstererek indirim isteyen Siyah-Beyazlılar, futbolcunun bonservisini bu ay içerisinde almayı planlıyor.

‘Hocamıza söyledim kalmak istiyorum’

Gelecek ay sonunda takıma geri dönmesi planlanan Caner Erkin, geleceğiyle ilgili olarak, “Başkanımıza da hocamıza da bunu söyledim. Yönetim uygun görürse burada kalmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş’ta bu sezon 9 maça çıkan Caner, takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı. Tecrübeli futbolcunun, 19 Mart’taki Antalya maçında sahada olması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)