Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Daha da burada oynamam'

'Daha da burada oynamam'

F.Bahçe geriye düştüğü Bursa’da 1 puanı kurtardı ancak maça 35. dakikada çıkarılmasına isyan eden Caner Erkin damga vurdu

'Daha da burada oynamam'

F.BAHÇE’NİN geçen sezon Bursa’da geriye düşüp 3-2 kazandığı maçın yıldızı olan Caner Erkin dün deplasmanda oynanan karşılaşmada yine ‘maçın adamı’ oldu. Ancak bu kez attığı gollerle ya da yaptığı asistlerle değil gerginliği ile gündemdeydi milli futbolcu...
DAHA maçın 7. dakikasında F.Bahçe yarı sahasındaki topun taca çıktığı bir pozisyonda hem sarı-lacivertliler hem de Bursalılar atışı kendilerinin kullanmaları gerektiği konusunda hakeme itirazda bulunurken, dozajı arttıran Caner yardımcı hakeme tepkisinden sonra sarı kart gördü.
3. dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta Volkan Şen’le 1-0 öne geçen Bursaspor sonraki bölümde de ağırlıklı olarak Caner’in bölgesinden pozisyonlar bulunca İsmail Kartal daha fazla dayanamadı. Volkan Şen’in yine Caner’in kanadından geliştirdiği atak sonrasında kulübeye dönerek ”Yeter artık” diyen genç hoca Hasan Ali Kaldırım’dan ısınmasını istedi.
ÇIKARKEN EL HAREKETİ!
NE olduysa da ondan sonra oldu. 35. dakikada F.Bahçe’nin kazandığı serbest vuruşu kullanmak üzereyken değişiklik işaretini gören Caner Erkin önce topu sert bir şekilde yere vurdu. Ardından sinirli bir şekilde oyun alanını terk eden Caner’in bu esnada “Bir daha bu takımda oynamam” dediği anlarlar kameralara yansıdı.
SİNİRDEN çılgına dönen milli futbolcu ayrıca Kartal’a baş parmağını gösterip “Bravo hoca” da dedi. Tünelden içeri girerken söylenmeye devam eden ve kulübeye el hareketi yapan Caner’in bu esnada küfürlü sözler sarf ettiği de ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İŞTE CANER'İN OYUNDAN ALINDIĞI O ANLAR: