Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Caner için son karar Advocaat'ın

Caner için son karar Advocaat'ın

Inter'de gözden düşen Caner Erkin'in dönüşüne Fenerbahçe yönetimi sıcak bakıyor. Dick Advocaat’ın onaylaması halinde transfer gerçekleşeceği öğrenildi

Caner için son karar Advocaat'ın

Caner Erkin, Fenerbahçe’ye geri mi dönüyor? Şu sıralar Sarı-Lacivertli camiada en çok konuşulan konulardan biri de bu... Teknik direktör Dick Advocaat’ın hücuma yönelik bir orta saha ve sol kanat oyuncusu istemesi üzerine transfer çalışmaları hızlandı. Bu konuda birçok isim gündeme geldi ve onlarla da görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Ancak İtalya’dan gelen bir haber sonrasında hesaplar bambaşka bir boyut aldı. Mancini ile yollarını ayıran İnter, yerine Frank de Boer’u getirdi. Hollandalı genç çalıştırıcı ise yıldız oyuncuyu takımda istemiyor. Durum böyle olunca da Caner Erkin kendisine yeniden takım aramaya başladı. Birkaç Avrupa kulübünden teklif gelse de Caner yeniden Türkiye’ye dönmeyi fazlasıyla istiyor.

KARAR VERİLECEK

Fenerbahçe yönetimi de bu gelişmelere kayıtsız değil. Caner Erkin’in yeniden takıma katılmasına sıcak bakılıyor. Bu düşünce de teknik direktör Dick Advocaat’a iletildi. Şimdi top Hollandalı çalıştırıcıda. Tecrübeli hoca ve kurmayları onay verirlerse Caner hemen takıma katılacak ve tüm ağırlık orta sahaya yapılacak takviyeye çevrilecek.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe yönetiminin yanı sıra taraftarlar da Caner Erkin’in takıma geri dönmesini istiyorlar. Yıldız oyuncunun İnter ile yollarının ayrılacağının duyulmasının ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar sanal ortamdan düşüncelerini paylaşmaya başladı.

Büyük çoğunluk milli kanat oyuncusunun geri dönmesini isterken Twitter’dan #CanerErkinFenerbahçeye# hashtagiyle destek kampanyası başlatıldı. Bu paylaşım kısa sürede Türkiye genelinde Trend Topic oldu.

BATUR ALTIPARMAR: FRANK DE BOER, CANER'İ İSTEMİYOR

Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak, tecrübeli yıldızın İnter’deki son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Gamaspor’a konuşan Batur Altıparmak, “Caner’in şu an için verdiği bir karar yok. Milano’ya gidip Caner ile konuşacağım. Frank de Boer kendisini kadroda düşünmüyor. Türkiye’de henüz kimseyle temasta bulunmadık. Caner, kararını verince temaslara başlayacağız” dedi.

(HT Spor)