Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Caner krizi 30 saniyede bitti

Caner krizi 30 saniyede bitti

Oyundan alınmasına abartılı bir şekilde isyan eden milli oyuncu kısa sürede sakinleşip hatasının farkına vardı.

Caner krizi 30 saniyede bitti

BURSA maçında Volkan Şen karşısında yaptığı üst üste hataların ardından gördüğü sarı kartla teknik direktör İsmail Kartal’ı sinirlendirerek oyundan alınan Caner Erkin, F.Bahçe’nin en kısa sürede biten krizi olarak tarihe geçti. 34. dakikada kenara gelirken hocasına “Bir daha bu takımda oynamam” deyip parmağıyla da ‘Tamam mı?’ işareti yapan milli yıldız, oyuna giren Hasan Ali Kaldırım’a başarı bile dilemeden soyunma odasının yolunu tutmuştu.

TÜM Türkiye’nin gözleri önünde yaşanan bu skandalın ardından devre arası soyunma odasına giren Mahmut Uslu, gergin ortamı yumuşattı. Bitiş düdüğünden sonra ise Kartal söze başlamadan genç yıldızın uzattığı barış çubuğu ve özür dilemesiyle hocasına yaklaşık 30 saniye sarılması krizin ertesi güne sarkmamasıyla mutlu sonu getirdi.

STRATEJİYİ BOZDU!

HERKESİN tanıklık ettiği bu gerginlik öncesinde de Caner Erkin daha maçtan önce isteksiz tavırlarıyla Kartal’ın dikkatini çekmişti. Hatta teknik heyet bu konuda oyuncuyla görüşerek, “Hayırdır bir şeyin mi var?” diyerek Caner’de bir sorun olduğunu fark etmişti. Performansında gözle görülür bir düşüş olan yetenekli yıldız, Beşiktaş derbisinde de hocasını sinirlendirmişti. O maçta 26. dakikada sarı kart görüp 58. dakikada yerini Hasan Ali’ye bırakmış, hakemlerle tartıştığı için tıpkı Bursa maçında olduğu gibi kırmızı kartı cepte oynuyordu.

Haberin Devamı

İSMAİL Hoca’nın Caner’e kızması bununla da kalmadı. Yapacağı hamleleri maçtan önce düşünürken Gökhan’ın sakat sakat maça başlaması bir dizi tedbirler almaya itmişti teknik heyeti. Mağlup duruma düştükten sonra hesapta olmayan Caner değişikliği oyun planlarını da bozulmuş oldu.