Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Caner ve Gökhan'a gönderme: Bana neden yapmadılar?

Caner ve Gökhan'a gönderme: Bana neden yapmadılar?

Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen eski futbolcu Ali Güneş, son yıllarda iki camia arasında yaşanan Caner Erkin ve Gökhan Gönül konusunda açıklamada bulundu.

Caner ve Gökhan'a gönderme: Bana neden yapmadılar?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi geride kalırken yaşanan olaylar nedeni ile hafızalardan uzun zaman silinmeyecek gibi görünüyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı Caner Erkin, sarı lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklı ve küfürlü tepkilere maruz kalmıştı.

Ali Güneş'ten Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e gönderme

Yaşanan bu gelişme üzerine Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun Caner Erkin'in özel hayatı ile yaptığı açıklama gerlimi doruk noktasına çıkarmış dev derbinin konuşulan adamı Caner Erkin olmuştu.

Geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giyen Ali Güneş, bu durumu Tivibuspor'da değerlendirmeye aldı. Ali Güneş, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün tutumlarının bu gerilimi arttırdığını belirtti. İşte o sözler;

"FENERBAHÇE TARAFTARI BENİ ALKIŞLARLA KARŞILADI"

"Takımdan nasıl ayrıldığın çok önemli. Fenerbahçe taraftarı beni Kadıköy'de alkışlarla karşıladı. Futbolcılar yaptıkları açıklamalara dikkat etmeleri gerekiyor. Balic ‘'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem'' demişti. Biz profesyonel futbolcularız, hayat şartları nereyi gösterirse oraya gidiyoruz. Caner Erkin'in Beşiktaş tribünlerine doğru diz çökmesi Fenerbahçe tribünlerini tahrik etmiş olabilir. Mahmut Uslu'nun sözlerini de desteklemek doğru olmaz. Karşılaşma sonrasında Caner Erkin'in açıklamalarını da doğru bulmuyorum. Ben büyüklerime fazla cevap vermem, fakat herkesin kendi düşüncesi"

Haberin Devamı