Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Başakşehir - Galatasaray

CANLI! Başakşehir - Galatasaray

Süper Lig'in 12. haftasında yerini sağlamlaştırmak isteyen lider Galatasaray, puan farkını kapatmak isteyen Başakşehir'e konuk oluyor.

CANLI! Başakşehir - Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MAÇIN 11'LERİ

Başakşehir: Volkan, Clichy, Attamah, Da Costa, Epureanu, Uğur, Gökhan, Elia, İrfan Can, Visca, Adebayor

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Tolga, Belhanda, Eren, Gomis

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Abdullah Avcı: "Eksiklerimiz olmadan da oynadık, kazandığımız da oldu. Buna sığınamayız. Sahadaki planları en iyi şekilde uygulamaya çalışacak bir oyuncu grubuna sahibiz. Bugün, çift forvet oynamalarını bekliyorduk. 3'lü defansa da 4'lü defansa da hazırlığımızı yaptık. İnsanların beklediği güzel maçı sahaya yansıtmak istiyoruz. Kazanmamız ileriye sağlıklı bakmamızı sağlayacaktır."

Igor Tudor: "Milli takım dönüşleri her zaman büyük soru işaretidir. Birlikte sadece 2 gün antrenman yapabildik. Hafta boyunca performansları değerlendirip, ona göre bir ilk 11'le oynuyoruz. Herkesin sahada en iyi performansını göstermesi gerekiyor."

Galatasaray'da iki eksik
Sarı-Kırmızılı takımda Serdar Aziz sarı kart, Sofianne Feghouli ise kırmızı kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.
Tudor'dan sarı alarmı
Başakşehir deplasmanında bugün 3 puan için mücadele edecek olan Galatasaray, diğer taraftan gelecek hafta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasını da düşünmek zorunda. Cim Bom’da 3 kilit isim ceza sınırında bulunuyor. Maicon, Fernando ve Ndiaye, bugün kart görmeleri halinde haftaya görev yapamayacaklar. Bu üç oyuncu bugün kart görmezse, bu kez de Beşiktaş deplasmanı öncesi Alanya karşısına ceza tehlikesiyle çıkmış olacaklar. Sarı-Kırmızılılar bugün kartları temizleyip Alanya karşısında rotasyona gidebilir. Ancak Başakşehir maçını fire vermeden geçerlerse, Alanya sınavında kart görüp, Beşiktaş derbisinde forma giymeme ihtimalleri bulunuyor. Tudor, öğrencilerine dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Galatasaray çift forvetle
Günün sürprizi Tudor’dan gelecek. Hırvat hoca, son idmanda da denediği üzere büyük ihtimalle Eren ve Gomis’i aynı anda sahaya sürecek. Bu durumda orta sahadan bir oyuncu eksilecek. Belhanda, Fernando ve Ndiaye’nin yeri garanti. Kalan son pozisyon için Tolga ve Rodrigues arasında bir tercih yapılacak.
Başakşehir’de son dakika
Başakşehir’de Caiçara, kart cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek. Onun yerine sağ bekte Uğur Uçar görev yapacak. Savunmada Chedjou’nun sakatlığı da devam ediyor.

Haberin Devamı