Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi CANLI! Beşiktaş - Monaco

CANLI! Beşiktaş - Monaco

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda sahasında Fransa'nın Monaco takımını ağırlıyor.

CANLI! Beşiktaş - Monaco

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Grupta lider durumda bulunan ve üst üste 3 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek seriyi 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Beşiktaş ile Monaco arasındaki karşılaşma, saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş - Monaco maçı Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

İŞTE MAÇIN 11'LERİ

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Babel, Oğuzhan, Cenk Tosun

Monaco'nun 11'i: Subasic, Fabinho, Jemerson, Glik, Raggi, Jorge, Moutinho, Tielemans, Lopes, Lemar, Balde

Güneş'ten Talisca açıklaması

Brezilyalı yıldızı hamle oyuncusu olarak kullanabileceğini belirten Güneş, "Neleri kazanacağımızı biliyoruz, ne yapacağımızı bilmek lazım. Monaco ile daha zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları iyi bir takım. Üçlü bir orta saha ile oynayacaklar. Hem orta sahayı kapatmamız, hem de top kayıpları yapmamamız gerekiyor. Talisca'yı belki daha sonra hamle olarak kullanabiliriz. Oğuzhan'ı Atiba ile uyumu için kullandık. Medel'i de savunma için kullanabilirdik, Necip de olabilirdi. Oyuna göre, rakibe göre her şeyi değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı