Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe CANLI! Fenerbahçe - BB Erzurumspor

CANLI! Fenerbahçe - BB Erzurumspor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetimindeki ilk resmi maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk ediyor.

CANLI! Fenerbahçe - BB Erzurumspor

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

70' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Andre Ayew, sol çaprazda kaleci Sehic'le başbaşa kaldı. Ayew'in vuruşunda top, kalecide kaldı.

57' Mehmet Ekici'nin yaydan vuruşu direğin dibinden auta gitti.

53' Slimani ceza sahası içinde topla buluştu ancak istediği vuruşu yapamadı.

GOL! 48' Emrah Başsan cezası sahası içinde kaleci Harun'u avladı. (2-1)

Maçın 45 dakikalık bölümü 2-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

36' Valbuena'nın yarım volesi kaleci Seric'in kucağında kaldı.

GOL! 27' Fenerbahçe ikinci golü korner atışından buldu. Valbuena, ortayı ceza sahası içine gönderdi; Skrtel, iyi bir kafa vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

GOL! 18' Isla'nın asistinde Ayew direk dibinden kafayı vurdu ve top ağlara gitti. (1-0)

14' Erzurumspor'da Lokman Ayew'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

10' Valbuena içeriye çevirdi altı pasın önünde Slimani'nin vuruşu üstten auta gitti.

7' Ceza sahası içinde Slimani'nin vuruşu kalenin yanından auta gitti.

1' Maç başladı.

Haberin Devamı

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Harun, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Mehmet Ekici, Ayew, Valbuena, Slimani.

BB Erzurumspor'un Fenerbahçe 11'i: Sehic, Egemen, Leo, Sunu, Taylan, Özer, Tolga, Lokman, Scuk, Erhan, Kone

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan maçta hakem Fırat Aydınus düdük çaldı.

Ersun Yanal, 2013-2014 sezonu 34'üncü haftasında Kayserispor ile oynanan maçtan sonra yeniden sarı lacivertli takımın başında yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçtiğimiz hafta oynanan Akhisarspor maçına göre 2 değişiklik yaptı. Yanal, Şener ve Barış'ın yerine sakatlıkları sona eren Ayew ile Valbuena'ya forma verdi.

ERSUN YANAL'IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 57'nci doğum günü kutlandı. Erzurumspor maçı öncesinde başkan Ali Koç, yöneticiler ve futbolcuların yer aldığı kutlamada Yanal, kendisi için alınan pastayı kesti.

Haberin Devamı

Öte yandan 1683 günlük hasreti sonlandıran Yanal'a statta bulunan taraftarlardan büyük destek geldi. Sarı lacivertli taraftarlar Yanal'a yaptıkları tezahüratlar ile sevgi gösterilerinde bulundu. Yanal da tezahüratları karşılıksız bırakmamak adına taraftarları alkışladı.

SARI LACİVERTLİLERDE 7 OYUNCU EKSİK

Fenerbahçe'de BB Erzurumspor maçı öncesinde 2 oyuncu cezası sebebiyle, 5 oyuncu da sakatlıkları bulunduğu için forma giyemedi.

Sarı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Frey, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Yiğithan Güveli ve Alper Potuk ile cezalı olan Jailson ve Soldado, Erzurumspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bıraktı.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe ile Erzurumspor arasında oynanan maça iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertli taraftarların dışında Erzurumspor taraftarları da kendilerine ayrılan yerleri doldurdular.