Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe CANLI! Fenerbahçe - DG Sivasspor

CANLI! Fenerbahçe - DG Sivasspor

Süper Lig’de son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlıyor.

CANLI! Fenerbahçe - DG Sivasspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İşte maçın ilk 11'leri

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Janssen

Sivasspor: Rochet, Dyakov, Bjarsmyr, Ziya, Auremir, Rybalka, N'Dinga, Hakan, Emre, Bifouma, Kone

Kocaman maç öncesi konuştu;

Kocaman: "Bu güzel İstanbul akşamında, yukarı sıralara heveslenmek için bu maçı galip tamamlamamız gerekiyor. Puan ortalamamızı normale çevirmek istiyoruz. Önde götürdüğümüz maçlarda yediğimiz goller, puan ortalamasını düşürdü. Son derece moralli bir takımla oynayacağız bugün. Dün Galatasaray'ın mağlup olması, önceki gün Beşiktaş'ın berabere kalması yukarıya heveslenmemiz için önemli bir maç haline getirdi bunu."

Kanarya, Sivas’a karşı yenilmiyor
En son 2013-2014 yılında Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, daha sonrasında oynadığı 4 maçta da rakibine yenilmedi. Öte yandan ligde 5 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı- Beyazlılar ise en son Göztepe’ye 3-2 mağlup olmuştu. Ayrıca deplasmanda çıktığı son 3 maçı da kazanan Sivas, yakaladığı bu istatistik ile lig tarihindeki en iyi performansını sergilemiş oldu.
Fenerbahçe’de 5 eksik
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Demir Grup Sivasspor karşısında 5 futbolcusundan yararlanamayacak. Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Mathieu Valbuena ile Mauricio Isla, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Bu iki futbolcunun yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie de forma giyemeyecek. Başkent deplasmanında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Alper Potuk ve Luis Neto da yarın oynayamayacak isimler arasında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Mehmet Ekici ve Martin Skrtel’in ise takıma dönmesi bekleniyor.
Fenerbahçe’de 3 oyuncu kart sınırında
Fenerbahçe’de 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde bu sezon Hasan Ali Kaldırım, Vincent Janssen ve Roman Neustaedter, üçer sarı kart gördü. Bu üç isim, Demir Grup Sivasspor maçında da sarı kart görmeleri durumunda, 13. haftada deplasmanda oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Haberin Devamı