Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Galatasaray - Karabükspor

CANLI! Galatasaray - Karabükspor

Süper Lig’in 7. haftasına lider giren Galatasaray evinde Karabükspor'u ağırlıyor.

CANLI! Galatasaray - Karabükspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Galatasaray - Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'leri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.30'da oynanacak maç öncesi iki takımın 11'i şöyle;

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Feghouli, Belhanda, Ndiaye, Rodrigues, Fernando, Gomis

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Rybka, Kerim, Gaman, Barış, Papp, Torje, Poko, Skulason, Grozav, Tanase, Yatabare

Mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre İyisoy ve Serkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

İki takım bu mücadeleyle birlikte Süper Lig'de 19. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 18 maçın 10'unu Galatasaray kazanırken 5 maç beraberlikle sonuçlandı. Kardemir Karabükspor ise 3 galibiyet elde etti.

TOLGA’NIN YERİNE FEGHOULI

Galatasaray’da Bursaspor maçı sonrası geçmiş yıllarda yaşadığı sakatlık nükseden Tolga Ciğerci’nin oynayamayacak olması üzüntü yaratırken yeni transfer Feghouli’nin ilk kez ilk 11 oynayacak olmasının heyecanı yaşanıyor. Sezon başında İngiliz temsilcisi West Ham’dan transfer edilen Cezayirli yıldız, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında takımına beraberliği getiren golü kaydetmişti.

Haberin Devamı

BU RAPOR ŞOK ETTİ
Galatasaray'ı sırtlayan isimlerden olan Tolga Ciğerci'nin kulüp doktorunun kararı doğrultusunda dinlendirilmesi sonrası Almanya'dan gelen klinik raporu sonrası sakatlığın boyutunu gözler önüne serdi.
Eklem kapsülündeki ödem ve ağrı nedeniyle sağlık kurulu tarafından 2-3 hafta dinlendirme kararı sonrası Tolga Ciğerci çarşamba günü Almanya'ya gitmişti.