Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor - Başakşehir: 0-1

Konyaspor - Başakşehir: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Konyaspor - Başakşehir: 0-1

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir zorlu Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı: 0-1.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da büyük mücadele örneği gösterdi. 60'ta sahne alan Rijad Bajic sol ayağıyla topu köşeden ağlarla buluşturdu ve konuk ekibi öne geçirdi: 0-1. Boşnak forvet, golden sonra eski kulübüne saygı gereği sevinmedi.

Kalan dakikalarda yeşil-beyazlı ekibin baskısı sonuç vermedi, Başakşehir altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle puanını 21'e yükselten İstanbul temsilcisi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Konyaspor ise 13 puanda kaldı.

Arda Turan 176 gün sahada

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Sivasspor maçında hakeme centilmenlik dışı hareketi nedeniyle 16 maç ceza alan ardından Tahkim Kurulu kararıyla bu cezası 10'a inen Arda Turan, bu sezon ilk kez resmi maçta forma giydi.

Şarkıcı Berkay'la yaşadığı olay nedeniyle gündemden düşmeyen ve Başakşehir Kulübü'nün 2.5 milyon TL ceza kestiği tecrübeli futbolcu, Konyaspor deplasmanında 83. dakikada Kerim Frei'ın yerine oyuna girdi.

Haberin Devamı

Konyasporlu taraftarlar, Arda'yı ıslıklarla protesto etti.