Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Konyaspor - Galatasaray

CANLI! Konyaspor - Galatasaray

Süper Lig'in 8. hafta maçında Galatasaray, Konyaspor'a konuk oluyor. Lider Galatasaray, takipçileriyle puan farkını korumak, hatta daha da açmak için bugün Konyaspor karşısında zafer peşinde

CANLI! Konyaspor - Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İŞTE 11'LER...

Atiker Konyaspor: Serkan, Milosevic, Ali Turan, Filipovic, Ömer Ali, Skubic, Bourabia, Jonsson, Musa Araz, Fofana, Eze

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Fernando, Feghouli, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis

Konyaspor toparlandı

Lige çok kötü bir başlangıç yapan ve 5 haftada 3 puan toplayan Konyaspor, son 2 haftada Akhisar’ı yenip, Yeni Malatya ile deplasmanda berabere kalarak toparlandı. Galatasaray ise Antalya’da ara verdiği 3 haftalık galibiyet serisine, yeni bir 3 maçlık seri ekledi ve bugün Konya’yı da yenerse 4’te 4 yaparak, 9. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi puan cetvelinde büyük avantaj sağlayacak.

Tolga Ciğerci derbiye...

Sarı-Kırmızılı takımın doktoru Yener İnce, sakatlıklar hakkında bilgi verdi. Milli takımdan sakat dönen kimse olmadığını belirten İnce, Tolga Ciğerci’nin durumuyla ilgili olarak, “Reaksiyonları gayet iyi gidiyor. Konya maçı için teknik ekiple de görüşeceğiz. Onların da fikrini alacağız. Bu maçtan ziyade daha önce de belirttiğimiz gibi bir sonraki mücadele (Fenerbahçe derbisi) için hazırlamaya çalışıyoruz onu” dedi. Yener İnce, uzun yolculuklar sonrası takıma katılan Muslera’yı rahat ettirmek için de ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ligde 11 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı son 11 maçta mağlubiyet yaşamadı. Ligdeki son mağlubiyetini, geride kalan 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında 3-1’lik skorla alan Galatasaray, ardından ligde çıktığı 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlikle rakiplerine 3 puan sevinci yaşatmadı. Geride kalan sezonun son 4 maçını kazanan Galatasaray, bu sezonki 7 karşılaşmada ise 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.