Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Lokomotiv Moskova - Galatasaray

CANLI! Lokomotiv Moskova - Galatasaray

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında, deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılılar'da Nagatomo kadroya geri döndü.

CANLI! Lokomotiv Moskova - Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile bulunduğu grupta bir galibiyet, bir beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Grupta oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden Rusya temsilcisi ise son sırada bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray, 3-0 kazanmıştı.

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ
Galatasaray'ın 11'i: Muslera; Ozan Kabak, Donk, Serdar Aziz, Linnes, Ndiaye, Fernando, Garry Rodrigues, Nagatomo, Onyekuru, Eren Derdiyok

Lokomotiv Moskova'nın 11'i: Guilherme, Ignatyev, Kverkvelia, Corluka, Rybus, Krychowiak, Denisov, Miranchuk, Farfán, Al.Miranchuk, Smolov

Aslan'ın İddiasını sürdürmesi için galibiyet şart

Temsilcimiz Galatasaray'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için Lokomotiv Moskova maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Porto'nun 10 puanla birinci, Schalke 04'ün ise 8 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, bu maçta kayıp yaşaması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını yitirecek.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı garantileyecek.

Galatasaray'daki eksikler

Galatasaray'da sakatlıkları olan 3 futbolcu, Lokomotiv Moskova maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile ameliyat edilen Emre Akbaba, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.