Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Osmanlıspor - Galatasaray

CANLI! Osmanlıspor - Galatasaray

Sezon öncesi kadrosunu büyük oranda yenileyen ve ilk maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek taraftarının yüzünü güldüren Galatasaray, başkent deplasmanından da 3 puanla ayrılmaya çalışacak.

CANLI! Osmanlıspor - Galatasaray

CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

STAT: Osmanlı Stadı

HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 21:45

YAYIN: beIN SPORTS

İLK 11'LER

OSMANLISPOR: (Muhtemel) Karcemarskas, Vrsajevic, Maxsö, Pinto, Numan, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Tugay, Umar, Bifouma

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Tolga, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Galatasaray'ın Osmanlıspor maçı kadrosu belli oldu!

Galatasaray, Süper Lig'de bugün Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşma için Ankara'ya gitti. Yeni transfer Sofiane Feghouli, sakatlığından dolayı kadroya alınmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

Galatasaray'ın kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Emrah Başsan, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Eray İşcan.

Haberin Devamı

Galatasaray, Ankara'ya geldi

İstanbul'dan özel uçakla başkente gelen sarı-kırmızılı kafileyi, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, sevgi gösterisinde bulundukları futbolcularla fotoğraf çektirdi. Galatasaray kafilesi, daha sonra otobüsle havalimanından ayrılarak, kamp yapacağı otele geçti.

Galatasaray Kulübü, Tevfik Fikret'i andı

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan anma mesajında, "Bugün, örnek Galatasaraylı, Galatasaray Kulübünün hami başkanı, Türk edebiyatının unutulmaz ismi Tevfik Fikret'in ölümünün 102. yıl dönümü." denilerek, şu ifadelere yer verildi: "Vizyonu ve örnek kişiliği ile 'Fikri hür, vicdanı hür' ilkesiyle, sarı-kırmızı renklere adadığı yüreğiyle, Türk edebiyatına ve sporuna verdiği katkıyla, Cumhuriyetimizin temelinin atılmasındaki rolüyle Tevfik Fikret'in ismini ve yaptıklarını başta Galatasaraylılar olmak üzere nesilden nesile aktarmak boynumuzun borcudur. Bu nedenle bir kez daha Tevfik Fikret'i ölümünün 102. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz."

Haberin Devamı

Tudor savunmayı uyardı

Süper Lig'de sezona farklı kazandığı Kayserispor maçıyla başlayan Galatasaray'da Osmanlıspor karşısında da hedef, 3 puanla galibiyetin seriye dönüşüp hız kesmeden ilerleyişin sürdürülmesi..

Teknik direktör Igor Tudor, başkentteki maçta onbirde değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Kazanan kadroyu bozmayı düşünmeyen Hırvat teknik adamın, savunmaya ise uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Özellikle kanat ortalarında dikkatli olunmasını isteyen Tudor, savunmada hata yapılmamasını istedi.