Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi CANLI! Real Madrid - Bayern Münih

CANLI! Real Madrid - Bayern Münih

İspanyol temsilcisi Real Madrid, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Almanya'nın Bayern Münih takımını Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ediyor.

CANLI! Real Madrid - Bayern Münih

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Almanya'da Allianz Arena'da oynanan ilk maçta 1-0 geriye düşen Real Madrid, daha sonra bulduğu gollerle 2-1 öne geçerek Santiago Bernabeu'da oynanacak rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etmişti.

İlk maçı deplasmanda kazanan İspanyol ekibi avantajlı. Her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan Real Madrid olacak.

1-0'lık Bayern Münih galibiyetinde de deplasman golü kuralı, turu Real Madrid'e getirecek.

Bayern Münih'in tur atlaması için maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

2 farklı galibiyetlerde Alman ekibi tur atlarken, 3-2, 4-3, 5-4 gibi sonuçlarla kazanması durumunda da deplasmanda daha fazla gol attığı için tur atlayan takım olacak.Türkiye saat ile 21.45'te başlayacak olan Real Madrid-Bayern Münih maçı, TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ

Real Madrid 11'i: Keylor Navas, Lucas Vazquez, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Kovacic, Kroos, Modric, Asensio, Cristiano Ronaldo, Benzema

Bayern Münih'in ilk 11'i: Ulreich, Kimmich, Hummels, Süle, Alaba, Thiago, Tolisso, James Rodriguez, Müller, Ribery, Lewandowski

Haberin Devamı

DEV MAÇI ÇAKIR YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, İspanya'nın Real Madrid ile Almanya'nın Bayern Münih takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını yönetiyot.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek'in ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda da görev alacak.