Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çare Terim!

Çare Terim!

Beşiktaş yenilgisi sonrasında Igor Tudor'un da suyu ısındı!

Çare Terim!

SON 6 haftada, 4 kez zirveye oynayan takımlarla karşı karşıya gelen G.Saray bu maçlardan sadece 1 puan çıkardı... Herkes Başakşehir hezimetini Beşiktaş derbisinde unutmanın hesaplarını yaparken alınan 3-0’lık yenilgi, sarı-kırmızılı camiada Igor Tudor’a yönelik eleştirilerin de artık yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu.

SADECE F.Bahçe ile (0-0) berabere kalan sarı-kırmızılılar, Trabzon (2-1), Başakşehir (5-1) ve Beşiktaş (3-0) yenilgileri ile ağır yenilgi alırken teknik direktör Igor Tudor’un da koltuğu sallanmaya başladı. Elbette ki G.Saray’da ilk olarak akla gelen isim Fatih Terim! Ancak Fransız ekolünden bir isim tercih edilmesi konusunda ısrarcı olanlar da var! Burada Laurent Blanc ismi de kulislere düşerken bu hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkan Dursun Özbek’in de tavrı bir hayli merak ediliyor...

ULUEREN: “Zamanında iyi futbolcu olmak, yalandan karizma yapmakla iyi teknik adam olunmuyor. Yanlışlarına ve egosuna rağmen tek çare Fatih Terim.”
AYAN: “Çare Terim de... G.Saray yönetimi, Terim’e Florya’nın anahtarlarını değil, kapının kilidini verebilecek güç ve
cesarette mi?”
HAVADIR: “Dursun başkanın yerinde olsam, nasıl bu takımı kurmak için bir sürü risk aldıysam Tudor’u göndermek için de riskten kaçınmam.”
Serhat Ulueren: 30 milyon daha borçlanır ama...
GEÇEN sezonki 4-0’lık Medipol Başakşehir yenilgisinden sonra Tudor’un derhal gönderilmesi gerektiğini belirtmiştim. Zamanında iyi futbolcu olmak, yalandan bir karizma yapmakla iyi teknik adam olunmuyor. Sözüm ona çok sıkı antrenman yaptırmakla da iyi antrenör olunmuyor. Igor Tudor son derece tembel, dersini çalışmayan ve oyunu okumaktan aciz, sözüm ona bir teknik adam!
TÜM yanlışlarına, egosuna rağmen ve hatta gelmesi halinde G.Saray’ı en az 30 milyon Euro daha borç batağına sürükleyecek olmasına rağmen tek çare Fatih Terim gözüküyor. Ama her şeye rağmen Bayern Münih’ten gönderilen Carlo Ancelotti denenebilir.
Mehmet Ayan: Florya’nın kilidini verebilecekler mi?
ÇARE Terim de... G.Saray yönetimi, Terim’e Florya’nın anahtarlarını değil, kapının kilidini verebilecek güç ve cesarette mi? Ya da Fatih Terim’in maddi-manevi beklentilerini karşılayabilecek çapta mı bu yönetim? Ayrıca bu futbol organizasyonu devam ettiği sürece sezon sonuna doğru G.Saray şampiyonluk yarışından uzaklaşırsa başkan
Özbek, sandıkta güçsüzleşeceği için Fatih Terim bu hesapları herkesten iyi yapan bir adam olarak gelip gelmeme konusunu bu açılardan da değerlendirecektir. Çare bana göre Terim de... Terim’e göre Fatih Terim mi?
Bahri Havadır: G.Saray belini doğrultamaz!
ŞU an için çare Terim. Ama birçok denklem var G.Saray’da. Tudor’u göndermek bu kadar basit değil. Igor Tudor giderse toparlanma süreci nasıl olacak? Tudor gitti, Fatih Terim geldi ve bu takım mesela 4. oldu, o zaman ne olacak? Fatih Terim’e de yazık olacak. Tudor gitmedi takım da şampiyon olamadı. Bu sefer yine bir yığın eleştiri.
ÇOK bilinmeyenli denklem var! Bayern Münih başarısız olan hocasını hemen teşekkür edip gönderdi. Dursun başkanın yerinde olsam, nasıl bu takımı kurmak için bir sürü risk aldıysam Tudor’u göndermek için de riskten kaçınmam. Eğer istediği sonuçlar olmazsa kendi başkanlık seçimini de riske atar. G.Saray bir daha uzun yıllar belini doğrultamaz.

Haberin Devamı