Gazete Vatan Logo
Futbol Carew'den Fener'e mesaj!

Carew'den Fener'e mesaj!

FB'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak alamadığı Aston Villalı John Carew Sarı Lacivertli takıma mesaj yolladı...

İşte John Carew

'Gelmeye hazırım'
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Aston Villalı John Carew, sarı-lacivertli formayı giyebileceği mesajını gönderdi, "Yeter ki hocam O'Neill'ı ikna edin" dedi

Ara transfer döneminde kadrosuna etkili ve kaliteli bir forvet katmanın planlarını yapan Fenerbahçe'nin listesinde yer alan oyuncuların başını çeken Aston Villa'nın Norveçli yıldızı John Carew'in transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi.
Sarı-lacivertli kulübe menajeri Ceylan Çalışkan aracılığıyla haber gönderen Carew'in özellikle Türkiye'de yeniden forma giymek istediğini belirttiği ve "Ocak ayında gelmeye hazırım. Yeter ki hocam O'Neill'ı ikna edin" dediği öğrenildi.

Yeşil ışık yaktı
Daha önce Beşiktaş'ta oynayan Carew, Fenerbahçe'den sezon başında da teklif aldığını belirtti ve "Takıma yeni gelmiştim. Teknik Direktörümüz Martin O'Neill benim üzerime kurulu bir sistem hazırlamıştı. Onları yarı yolda bırakamazdım. Bana 'Herşey sana odaklandı' dedi ve transferime izin vermedi. Ama şu an da iyi bir teklife karşı duramayacaklarını düşünüyorum. Zaten ben de gelmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Lyon'dan Milan Baros ve 6.5 milyon euro karşılığında Aston Villa'ya transfer olan Carew için Fenerbahçe'den en az 10 milyon euro bonservis ücreti istendiği öğrenildi. Devre arasında Kezman veya Appiah ile yolların ayrılabileceği ve bu oyunculardan gelecek bonservis parasıyla bu transferin bitirilmeye çalışılacağı bildirildi.

Haberin Devamı