Gazete Vatan Logo
Futbol Carew harekatı

Carew harekatı

Fenerbahçe, sezon başında ilgilendiği tecrübeli santrfor için Aston Villa’nın kapısını bir kez daha çalacak

Fenerbahçe, Devler Ligi’nde 2. tura çıkarsa, Kezman gönderilip yerine John Carew transfer edilecek.

ŞAMPİYONLAR Ligi G Grubu’nda 4 puanla zirvede yer alan F.Bahçe, gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için yeniden harekete geçti. Sarı lacivertlilerin yakından ilgilendiği futbolcu ise John Carew. Sezon başında anlaşmaya vardığı ancak "Ona ihtiyacım var" diyen Aston Villa Menajeri Martin O’Neill engeline takılan sarı lacivertliler, yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yeni bir santrfor almaktan vazgeçmişti. Ancak, Süper Lig’de yaşanan gol sıkıntısı, Şampiyonlar Ligi’nde atılan 3 golün de orta saha oyuncuları olan Deivid ile Alex’ten gelmesi, F.Bahçe-Carew aşkını yeniden alevlendirdi.

2’nci tura çıkarlarsa

Sırp santrfor Mateja Kezman’ın etkisiz futbolu ve isteksizliği de sarı lacivertlileri yeni bir golcü arayışına iten nedenlerin başında gösteriliyor. Takımın Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükselmesi halinde, ocak ayındaki ara transfer döneminde Kezman’ın gönderilip, yerine John Carew’in transfer edilemesinin ciddi ciddi düşünüldüğü belirtiliyor.

Sezon başında bu oyuncuyu çok isteyen ancak Aston Villa Menajeri Martin O’Neill’in bırakmaması üzerine geri adım atmak zorunda kalan sarı lacivertli yönetimin yeniden girişimde bulunduğu öğrenildi. Carew’le prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe Yönetimi’nin, O’Neill’i de ikna etmek için çaba harcadığı ifade edildi.

Mehmet Topuz da var

John Carew’le prensip anlaşmasına varan ve bu oyuncunun transferi için devre arasını bekleyen Fenerbahçe, Mehmet Topuz konusunda da girişimlerini sürdürüyor. Milli futbolcu için Kayserispor’a 6 milyon Euro bonservis ücreti öneren ancak transferini gerçekleştiremeyen sarı lacivertlilerin devre arasında yeni bir teklifle sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacağı öğrenildi. Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı Kayserispor Yönetimi’nin de ikna edilmesi için çaba harcandığı belirtildi.

Haberin Devamı