Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Carlos istifa etti!

Carlos istifa etti!

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos görevinden istifa etti.

Carlos istifa etti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, görevinden istifa etti.

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Sivasspor'da, iç sahada İstanbul Başakşehir karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Carlos, Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevine geçen sezon başında getirilmişti. Roberto Carlos yönetiminde geçen sezon ligi 53 puanla 5'inci sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon 14 maçta 10 puan toplayarak 17. sırada kaldı.

"BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM"
İstifa kararıyla ilgili konuşan Roberto Carlos, "Ben de böyle olsun istemezdim, kalıp Sivasspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek isterdim fakat dün akşam yönetimle yaptığımız toplantıda oturduk, konuştuk. Teknik direktör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım" dedi.
Gelinen süreçte kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör değişikliğinin şart olduğunu belirten Carlos, "Ben de böyle olsun istemezdim, kalıp Sivasspor'u hak ettiği iyi yerlere getirmek isterdim fakat dün akşam yönetimle yaptığımız toplantıda oturduk, konuştuk. Teknik direktör değişikliğinin takıma belki de daha faydalı olacağını düşündüm ve böyle bir karar aldım" ifadesini kullandı.
Sivasspor'un başka bir teknik adamla devam etmesinin faydalı olabileceğini düşünen Carlos, "Yoksa kalıp bu takım için devam etmek, çalışmak isterdim ama o konuşmanın sonrasında ortak şekilde böyle bir karar alındı" dedi.
"Taraftarlardan bırakıp gitmememi isteyenler var, beni çok sevdiğini söyleyenler var. Onlar da biliyorlar ki ben, bu takım için yapabileceğimin en iyisini yaptım. Bunu da bildikleri için sağ olsunlar bana böyle bir sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Tabii kalmamı istiyorlar ama karar verildi artık. Sivasspor'a başarılar ve iyi şanslar diliyorum. Umarım Sivasspor'u her zaman hep beraber çok iyi yerlerde göreceğiz."
"Bizi bırakma Carlos"
Sivassporlu bir grup taraftar, teknik direktörlük görevinden istifa eden Brezilyalı Roberto Carlos lehine tezahüratlarda bulundu.
İnönü Bulvarı'ndaki bir otelin önünde toplanan taraftarlar, "Herkes gitsin Carlos kalsın", "I love you Carlos", "Oley oley Roberto Carlos, bırakma sen bizi Roberto Carlos" şeklinde tezahüratlar yaptı.
Otelin önünden Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesine kadar tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, Carlos lehine bir süre daha tezahürat yaptıktan sonra dağıldı.
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan Sivasspor'da, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, iç sahada İstanbul Başakşehir karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası sabah istifa etmişti.

Haberin Devamı