Gazete Vatan Logo
Futbol Çarpıcı tespit!

Çarpıcı tespit!

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final eleme maçında Türkiye'yi 4-1 yenen Fransa Milli Takımı'nın teknik direktörü Pierre Mankowski, sonuçtan memnun olduğunu belirterek, "Bundan sonra maç maç düşüneceğiz. Macera devam ediyor" dedi

Çarpıcı tespit!

Manskowski, Kamil Ocak Stadı'nda maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının başarısını karşılaşmaya inanmalarına bağladı. Sonuçtan çok memnunum olduğunu dile getiren Mankowski, "Bundan sonra maç maç düşüneceğiz. Macera devam ediyor. Özbekistan maçına odaklanacağız" diye konuştu.

Takımının üç günden beri çoşkuyla çalıştığını belirten Mankowski, "Oyuncularım maça mutlu bir şekilde hazırlandı. Bu da bizim için çok önemli. İlk yarının başında golleri bulmamız bize avantaj yakalattı. Türk takımı ikinci yarının başında yakaladığı pozisyonları değerlendiseydi bize zor anlar yaşatabilirdi" ifadesini kullandı.

Türkiye cephesi

20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise maçın ikinci yarısı iyi oynadıklarını ifade ederek, "Turnuvanın başından beri ilk yarı iyi oynayamıyoruz. Fransa gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düşünce gol bulmamız gerekiyordu. Fırsatlar geldi ama yakalayamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Uçar, 3'ncü golle dirençlerinin kırıldığını dile getirerek, "Oyuncularımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Fransa ekibi fizik olarak bizden güçlüydü. Pozisyonları da değerlendiremedik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı