Gazete Vatan Logo
Futbol Carvalhal'den Benfica yorumu

Carvalhal'den Benfica yorumu

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal NTV Spor'un canlı yayınına bağlanarak Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica'yı değerlendirdi.

Carvalhal'den Benfica yorumu

Avrupa Kupalarındaki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Portekiz temsilcisi Benfica oldu. Ülkemizde Beşiktaş ve İBB'yi çalıştıran Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, kura çekiminden sonra NTV Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Carvalhal, Fenerbahçe-Benfica eşleşmesi hakkında şunları söyledi:

"Fenerbahçe, çekebileceği en zor kurayı çekti. Benfica, Chelsea ve Basel'den çok daha iyi bir takım. Benfica, bireysel yetenekler açısından olmasa da takım olarak çok iyi. Taraftarlarıyla oynuyorlar... Bence Fenerbahçe ve Benfica'nın şansları yarı yarıya. Yine söylüyorum, yarı finaldeki takımların en iyisi Benfica. Fenerbahçe, ilk maçta iyi bir skor alıp deplasmana giderse, büyük avantaj olur. Benfica, çok önemli oyunculara sahip. Kadrosu oldukça genç oyunculardan oluşuyor. Tam bir kontra atak takımı."

NISTELROOY'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

İŞTE AVRUPA LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ!

İŞTE F.BAHÇE'NİN TUR ORANI

İŞTE DEVLER LİGİ EŞLEŞMELERİ

BENFICA CEPHESİNDEN İLK YORUM!

RIDVAN DİLMEN FENERBAHÇE - BENFICA EŞLEŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Haberin Devamı