Gazete Vatan Logo
İtalya Cassano: 'Keşke onu dinleseydim'

Cassano: 'Keşke onu dinleseydim'

İtalyan oyuncu Antonio Cassano, Francesco Totti'nin tavsiyesini dinlemeyip Real Madrid'e transfer olduğu için pişman olduğunu açıkladı.

Cassano: 'Keşke onu dinleseydim'

Genç yaşta parladığı İtalya Serie A'da 19 yaşında Roma'ya transfer olma başarısı gösteren ve Francesco Totti ile oynama şansı yakalayan Antonio Cassano, 5 sezon sonra Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

Bu yılları hakkında Goal'e açıklamalarda bulunan Cassano, "Bari'den Juventus'a transfer olma şansım da vardı ama Totti'ye hayrandım ve o yüzden Roma'yı seçtim. O en iyiydi ve benim oyunum da onunkine benziyordu. Juventus'a gitmek üzereydim ama Roma da teklif yapınca menajerime Roma'ya gitmem gerektiğini söyledim." dedi. Roma'da Totti ile arkadaş olmamanın imkansız olduğunu belirten Cassano, Roma kariyerinin ilk dört ayında onun annesi ve babasıyla kaldığını belirtti.

Kariyer bağlamında Totti'yi biraz olsun dinlemiş olsaydı şu anda farklı bir kariyere sahip olmuş olacağını belirten Cassano, kariyerinin en büyük hatasının Real Madrid'de geçrdiği 1.5 yıl olduğunu söyledi. "Tekliften etkilenmiştim. Keşke Totti'yi dinleseydim ve Roma'da 10-15 yıl daha onunla oynasaydım."

Son olarak ocak ayında Sampdoria tarafından serbest bırakılan Cassano, herhangi bir takımla sözleşme imzalayamadı ve boşta. Kariyerinde toplamda 513 maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu, 139 gol atıp 90 da asist yaptı.

Haberin Devamı