Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Castillo bugün İstanbul'da!

Castillo bugün İstanbul'da!

Trabzonspor, uzun süredir peşinde koştuğu 24 yaşındaki hücum oyuncusu ile her konuda el sıkıştı. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Castillo, Fırtına’nın Macaristan kampına katılacak

Castillo bugün İstanbul'da!

Yeni sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren ve Ibanez, Sheidaev, Bero, Durica gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, bir futbolcuda daha mutlu sona ulaştı.

Bordo-Mavililer, uzun süredir temaslarda bulunduğu ABD’nin FC Dallas takımında forma giyen forvet oyuncusu Fabian Castillo ile her konuda anlaşmaya vardı.

Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle aklında soru işaretleri bulunan 24 yaşındaki oyuncuyu ikna eden Fırtına’nın kurmayları, Kolombiyalı hücumcuyu bugün İstanbul’a getirecek.

Burada sağlık kontrollerinden geçecek olan Castillo, hemen ardından Trabzonspor’un 2. etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Macaristan’a giderek takıma katılacak.

3 KEZ MİLLİ OLDU

2010-11’in devre arasında Deportivo Cali’den transfer olduğu Dallas’ta 5. sezonunu geçiren Castillo, son senesinde 22 maçta 5 kez fileleri bulup 5 de asist yaparak 10 gole doğrudan katkı sağladı. 24 yaşındaki futbolcu, Kolombiya Milli Takımı’nın formasını ise bugüne kadar 3 kez giyme şansı buldu.

(HT Spor)

Haberin Devamı