Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Çavuşoğlu: "İşimiz henüz bitmedi"

Çavuşoğlu: "İşimiz henüz bitmedi"

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, işlerinin henüz bitmediğini önlerinde önemli bir Göztepe maçının olduğunu belirtti.

Çavuşoğlu: "İşimiz henüz bitmedi"

Çavuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir karşısında 4-1'lik skorla önemli bir 3 puan aldıklarını aktardı.

Son sıralardan biran önce kurtulmak için her maçın bir final niteliği taşıdığını anlatan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Medipol Başakşehir maçı öncesi destek çağrılarımıza kulak veren taraftarlarımız kenetlendi, stadı doldurdu. Alanyaspor taraftarı, kenetlenerek birlik olduğunda neler yapabileceğini tüm Türkiye'ye gösterdi. Oluşturdukları ambiyans ve tezahüratlarla takımımıza verdikleri destekle çok önemli bir galibiyet aldık. Bu önemli virajda bizleri yalnız bırakmayan, tribünleri doldurarak takımımızın gücüne güç katan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak işimiz henüz bitmedi. Önümüzde çok önemli bir Göztepe maçı var. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan da istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum."

Hasan Çavuşoğlu, Medipol Başakşehir maçına gelerek şehit ailelerine yapılan maddi yardımın banka hesap cüzdanlarını takdim eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na da teşekkür etti.

Haberin Devamı