Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çaycılar Kralı Podolski

Çaycılar Kralı Podolski

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski'nin imza törenindeki tavrı, çay markalarını harekete geçirdi.

Çaycılar Kralı Podolski

Antalya’da çay içerken fotoğraf çektiren, imza töreninde de ikram edilen çayı içen Podolski’den ilham alan çay şirketleri, sponsorluk için kulübün kapısına dayandı. Firmalar randevu için başvururken, yönetim Galatasaray için en iyi olacak öneriyi kabul edecek.

Yıldız futbolcuları kadrosuna katarak gelirlerini artırmayı amaçlayan kulüplerin bu konuda ne kadar doğru yolda oldukları, Galatasaray’da ortaya çıktı. Dünyanın sayılı futbolcuları arasında gösterilen Podolski’nin transferindeki “çay” teması, firmaları harekete geçirdi.

Antalya Kemer’de tatilinde çay içerken fotoğraflar çeken ve sürekli olarak Türk kültürüne yakınlığı gündeme getirilen Podolski’nin Türk Telekom Arena’daki imza töreninde, oyuncuya bir bardak çay getirilmiş, espri yapılmıştı. Ancak bu durum, çay üreticilerinin ve firmalarının dikkatinden kaçmadı. Birçok firmanın Galatasaray’a sponsorluk teklifinde bulunmak için randevu istediği belirlendi. Görüşmelerin bugünden itibaren başlayacağı belirtildi.

Yabancılar seviyor

Arka arkaya gelen bu araştırmalar karşısında çay piyasasını araştıran ve sponsorluk bedelini belirlemeyi amaçlayan sarı-kırmızılılar, Türkiye’nin Çin ile birlikte dünyanın sayılı üreticilerinden olduğunu gördü. Aynı zamanda ihracatta da bulunan çay firmalarının, Galatasaray’ın dünya yıldızlarıyla ürünlerini daha kolay pazarlayabileceklerini gördüğü dile getirildi.

Haberin Devamı

Bu arada Cim-Bom’da, Podolski gibi transferi gündemde olan Niasse da çay ile poz vermişti. Galatasaray’ın çaya tutkun olan diğer iki yabancısı ise Muslera ve Sneijder...

(Skorer)