Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Çebi Taraftara isyan etti

Çebi Taraftara isyan etti

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi,forma ve kombine satışlarından dolayı isyan etti.

Çebi Taraftara isyan etti

Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Çebi, Feyenoord karşılaşması öncesi Beşiktaşlı futbolcuların çok inançlı olduğunu söyleyerek, "Oyuncularla çok güzel sohbet ettik. Çok neşeli ve isteklilerdi. Futbolcularımıza bu sene tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu, başka bir şeyi hayal bile etmeyeceklerini ifade ettim. Avrupa’da da başarı istiyorum ama Türkiye’de kesinlikle şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyeceksiniz dedim. Bu sözlerimden sonra salonda büyük bir alkış koptu. İki sene önce de aynı konuşmayı yaptım ama ilk defa oyuncuları bu kadar neşeli ve istekli gördüm" dedi.

"TRANSFERLER YAPILIRKEN, MENAJERLER İŞİMİZİ BOZUYOR"

Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Gökhan Töre konusuna açıklık getiren Ahmet Nur Çebi, "Ben göreve geldiğimde hocaya 'Gökhan’ı istiyor musun' diye sordum. O da kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi. Transfer yapılırken menajerler işimizi bozuyor. Ben bu kadar çok menajer olduğunu bilmiyordum. Gökhan Töre’yi seviyoruz. Kendisine imzayı atacaksın dedim. Gökhan’la bir şekilde anlaşacağız. Önemli olan kulüplerin anlaşabilmesi. Gökhan Töre ile biraz yüksek sesle konuştum. Bu kendisine kızdığım şeklinde yansıtıldı ama benim tarzım bu. Hatta toplantıda 'Türkçe konuşuyorum, anlamıyor musun' dedim ama sonra öğrendim ki gerçekten anlamıyormuş. Takımdaki gurbetçi oyuncuların hepsinde böyle bir sorun var. Bir kadınla evlenirken şartları bilirsin ve imzayı atarsın. Bu işler kavga gürültüyle olmaz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"DEMBA BA GELMEDEN ÖNCE KOMBİNE SATIŞLARI 4 BİN 100'DÜ"

Forma ve kombine satışlarında beklentilerinin çok altında kaldıklarını da belirterek, "Demba Ba gelmeden önce kombine satışları 4 bin 100’dü, transferden sonra patlama bekliyordum ama şu anda 5 bin oldu. Forma satışları da bundan farklı değil. Taraftarlar galiba formayı değil yönetimi beğenmiyorlar. Biz gidersek alırlar, onlar yönetimi beğenmiyorlar. Kulüplerle, başkanımız Fikret Orman, oyuncularla ben, menajerlerle Erdal Torunoğulları görüşme yapıyor" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"MUSTAFA DENİZLİ ŞU AN GÜNDEMDE YOK"

Ahmet Nur Çebi, Önder Özen’in istifasının ardından sportif direktörlük için adı geçen Mustafa Denizli’nin şu an için gündem de olmadığını söyledi. Daha önce Denizli’yle sistemi kurma aşamasında Mustafa Denizli’den fikir aldıklarını belirten Çebi, deneyimli teknik adamın sportif direktörlüğe karşı çıktığını ve Türkiye’de tutmayacağını söyledi. Futbol direktörlüğü sistemine devam edeceklerini sözlerine ekleyen siyah-beyazlı yönetici, "Başarısız bir sistem diyemeyiz. Kurumsal konularda 2-3 yıllık bir sabır gerekiyor. Önder Özen 1 sene daha göreve devam etseydi sistem oturacaktı. Önder Özen’le kısa sürede çalıştık ama çok keyifliydi" diye konuştu.

"TAKIMDAKİ OYUNCULAR ÇOK İSTEKLİ VE ARZULU"

Beşiktaş Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, dünkü idmanı da takip etti. Basın mensuplarıyla sohbet eden Çebi, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takımdaki oyuncular çok istekli ve arzulu. Geçen sene fazla forma şansı bulamayan Kerim’i bu sezon ilk on birde bekliyorum. Holosko çok gayretli bir oyuncu, Uğur çok iyi çalışıyor. İki sezondur tam anlamıyla yararlanamadığımız Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı bu sezon çok iyi dönüş yaptılar. Bu yılın en büyük transferi bence onlar. Veli Kavlak da çok kıymetli bir oyuncu. Veli mağdur edilmez. Kendisiyle sözleşme uzatmak istiyoruz. Üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Haberin Devamı