Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Cehennem daha donmadı!

Cehennem daha donmadı!

Aykut Kocaman istifa sinyali verse de Başkan Aziz Yıldırım olaya el koydu:

Cehennem daha donmadı!

Yakınları aracılığıyla Kocaman’a ulaşan Yıldırım, tecrübeli teknik adamı ikna etti. 52 yaşındaki çalıştırıcının bugün 16.00’daki idmana çıkacağı öğrenildi.

ZİRVEYE yaklaşma hesapları yapılırken iki haftadır engellenemeyen son dakika golleriyle şampiyonluk trenini kaçıran F.Bahçe’de hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, 1-1 sona eren Osmanlıspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında istifa sinyali vermişti. Ancak duruma sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım el koydu.

İLK önce arkadaşlarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde sezon ortasında yaşanacak teknik direktör değişikliğinin kendilerine bir şey kazandırmayacağı vurgulayan başkan, “Aykut hocayı bir şekilde kalmaya ikna edeceğim. İstifa

etmemesi için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE Başkanı Yıldırım daha sonra da yakınları aracılığıyla Aykut Kocaman’a ulaştı. Sarı-lacivertlilerin 1 numarası, Kocaman’ı, “Hepimiz zor günler geçiriyoruz. İstediğimiz skorları alamadık ama bunu düzeltecek olan yine sensin. Biz sana güvendik ve inandık. Sen bu güveni devam ettir. Hepimiz üzgünüz ama futbolda duygusallığı yer yok. Bu takımın sana ihtiyacı var. Kötü günleri atlatacağız. Gel takımın başında ol” sözleriyle ikna etti.

Haberin Devamı

BU sözlerin üzerine Kocaman çok direndi. Fakat Yıldırım’ın ısrarcı tavrı üzerine 52 yaşındaki teknik adam, “Ben her şeyden önce F.Bahçeli’yim. Son 2 haftada alınan skorlara çok üzüldüm ve çareyi böyle bir açıklama yapmakta buldum” dedi.

KOCAMAN’IN bugün 16.00’da Samandıra’da yapılacak idmanda da takımın başında olacağı öğrenildi.

Yıldırım’dan Kocaman’a tam yetki!

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün teknik direktör Aykut Kocaman’la yaptığı görüşmede takımın geleceği de konuşuldu. Yıldırım’ın Kocaman’a, “Devre arası transfer dönemi için sana tam yetki. Transferse transfer, kadro dışı ise kadro dışı. Sen ne istiyorsan öyle olacak” dediği öğrenildi.

YILDIRIM ve Kocaman’ın şu an için herhangi bir ismi kadro dışı bırakmama ve devre arasını bekleme kararı aldığı da bildirildi.

Haberin Devamı