Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk 13 Ocak'ta Everton'ın santrforu

Cenk 13 Ocak'ta Everton'ın santrforu

Beşiktaş ile Merseyside’ın mavileri 25 milyon Euro’ya el sıkışmak üzere. Transferin açıklanmasını bekleyen ‘Big Sam’in tüm planlarını Cenk’i 13 Ocak’ta Tottenham deplasmanında oynatmak üzerine yaptığı öne sürüldü

Cenk 13 Ocak'ta Everton'ın santrforu

BEŞİKTAŞ Cenk Tosun’u Everton’a göndermek üzere... Siyah-beyazlı yetkililer ile İngiliz kulübünün temsilcileri arasındaki görüşmelerde artık sona gelindi ve transferin açıklanması an meselesi. Cenk’in bonservis bedeli de 25 milyon Euro olacak gibi gözüküyor.

MERSEYSIDE ekibine 4.5 yıllık imza atacak olan milli santrfor ise senelik 4 milyon pound alacak. 26 yaşındaki yıldızın ilk Premier Lig maçına ise 13 Ocak 2018’de Tottenham Hotspur deplasmanında çıkacağı tahmin ediliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde Everton Menajeri Sam Allardyce’ın tüm planlarını buna göre yaptığı belirtildi.

SANDRO VE LEWIN’İ YETERSİZ BULUYOR

‘BİG Sam’ lakaplı teknik adamın sezon başında Malaga’dan transfer edilen Sandro’dan verim alamadığı, son haftalarda şans verdiği 20 yaşındaki Dominic Calvert Lewin’i de tecrübesiz bulduğu, bu nedenle Cenk Tosun’da ısrarcı olduğu ifade edildi. Tottenham karşısında Cenk’i ileri uçta görevlendirmek isteyen Allardyce’ın bu nedenle yöneticilerden transferi bir an önce sonuçlandırmalarını istediği kaydedildi.

Haberin Devamı