Gazete Vatan Logo
Futbol Cenk Gönen dayanamadı! "Bazı yöneticiler..."

Cenk Gönen dayanamadı! "Bazı yöneticiler..."

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen kaleci Cenk Gönen ayrılığın ardından patladı. İşte detaylar...

Cenk Gönen dayanamadı! "Bazı yöneticiler..."

Galatasaray’dan gittiği Malaga’da iki yıldır büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Cenk Gönen, içinde bulunduğu duruma daha fazla dayanamadı.

İki yılda tek bir maçı yok

Beşiktaş forması da giymişliği bulunan tecrübeli kaleci, İspanyol ekibinde bulunduğu iki yılda tek bir resmi maçta forma giymedi.

Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Cenk Gönen sonunda Malaga ile sözleşmesini feshetti. Tesislerde arkadaşlarıyla vedalaşan oyuncunun kulüple bir ilişkisi kalmadı.

Hiç forma giymeden ayrıldı

2017 yazında gittiği takımdan tek bir maçta oynamadan ayrılan futbolcu, şu an bonservisi elinde şekilde kendisine kulüp aramaya başladı.

Kulübü eleştiren veda mektubu yazdı

Malaga ile olan ayrılığı nedeniyle bir mektup yayınlayan Cenk Gönen, bazı konularda kulübe eleştiriler getirdi.

Tek taraflı fesih, alacaklar bekliyor

Sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirten 31 yaşındaki file bekçisi, “Geçen seneden kalan alacaklarımın büyük kısmı ödenmedi” diyerek şöyle devam etti:

‘Malaga bunu hak etmiyor’

“Hak ettiğim oynama fırsatını sadece hazırlık maçlarında buldum. Bazı yöneticilerin ve teknik direktörün transfer politikaları nedeniyle burada kalmanın bana bir faydası olmayacağını, yeni maceralara yelken açmanın gerekliliğini anladım. Bazıları dışında bana dürüst davranan antrenörlerime çok teşekkür ederim. Malaga içinde bulunduğu kaotik durumu hak etmiyor, umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkarlar” (Onur Dinçer/Skorer)

Haberin Devamı