Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şşşşşş! Lideriniz konuşuyor

Şşşşşş! Lideriniz konuşuyor

Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Osmanlı Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u konuk etti.

Şşşşşş! Lideriniz konuşuyor

25’te Atiba’yla öne geçen Kartal, 42’de Waterman’ın atılmasıyla rahatladı. Ancak 54’te oyuna giren Necip Uysal 4 dakika sonra kızardı ve kâbus başladı. 79’da Musa’yla eşitliği bulan Mavi Ateş, 90+2’de 4’e 1 pozisyonu harcayınca Başkent’te son sözü 90+6’da Cenk söyledi...

KLİŞE olacak ama ligde gerçekten kolay maç yok. Hele hele ateş hattında bir takımla oynuyorsanız her türlü sürprize hazırlıklı olmanız lazım. Beşiktaş’ın dün Ankara’da önünde iki seçenek vardı; ya altın tepside sunulan fırsatı kullanıp zirvenin sahibi olacaktı ya da düşenin dostu... Ve siyah-beyazlılar yine gerilim filmi gibi geçen bir maçın ardından 90+6’da da olsa liderliği yeniden ele geçirmeyi bildi.
KARABÜK’ÜN sert futbolu karşısında biraz bocalayarak başlayan Kartal ilk tehlikeyi 14’te yarattı. Serdar’ın uzun pasını önüne müthiş alan Mustafa, Demba Ba’ya kesti, Senegalli kaydı ama yetişemedi.
25’TE ise öne geçti Beşiktaş... Pektemek 5 kişinin arasından Serdar’ı muhteşem gördü. Onun adrese teslim ortasında Atiba bomboş durumda kafayı vurdu: 1-0.
42’de Erdem, Demba Ba’nın kıskacındaki Waterman’a riskli bir pas attı. Hollandalı kaleci topa eliyle müdahale edince kızarıp oyun dışı kaldı. Frikiği kullanan Sosa ise direği aşamadı.
GERİLİM FİLMİ
55’TE Sosa, Demba Ba’yı müthiş gördü, Senegalli’nin vuruşunda Aziz başarılıydı. 58’de gerilim filmi start aldı. Ersan’ın yerine giren Necip’in Ahmet İlhan’ı indirmesiyle 4 dakikalık macerası kırmızıyla sonlandı ve oyuncu sayıları dengelendi. 72’de Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta Sivok’un kafasını Aziz müthiş çıkarırken 79’da Erdem’in kornerinde Musa bomboş durumda kafayı vurdu: 1-1.
TEHLİKELİ gelmeyi sürdüren Karabük 90+2’de 4’e 1 fırsatı harcarken 90+6’da Sosa’nın ortasına kafayı muhteşem vuran Cenk, hem 3 puanı hem de liderliği Beşiktaş’a getirdi.

Haberin Devamı