Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk Tosun: Arena'de her şey bambaşka olacak

Cenk Tosun: Arena'de her şey bambaşka olacak

Beşiktaş’ın milli yıldızı Cenk Tosun, Lyon’u devirip Avrupa Ligi’nde üst tura çıkacaklarını söyledi.

Cenk Tosun: Arena'de her şey bambaşka olacak

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız golcüsü Cenk Tosun’a, UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe akşamı oynayacakları Lyon mücadelesinde büyük iş düşecek. İlk maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ın, mutlak galip gelmesi gereken karşılaşmada takımın gol yükü, milli yıldızın üzerinde olacak.

Süper Lig’de bu sezon attığı 17 golle Kara Kartal’ın zirvede bulunmasının en önemli mimarı olan 25 yaşındaki futbolcu, şovuna UEFA Avrupa Ligi’nde de devam edip takımına yarı finali getirmek için çaba gösterecek. Park Olympique Lyonnais’ta oynadıkları ilk mücadeleyi pas geçen CT23, Vodafone Arena’da dolu tribünler önünde coşup atacağı gollerle 40 bin taraftarına muhteşem bir akşam yaşatmayı planlıyor.

‘Quaresma’nın katkısı önemli’

Bu sezon Avrupa Ligi’nde; Hapoel Beer Sheva ve Olympiakos’la Vodafone Arena’da oynadıkları maçları boş geçmeyen yıldız isim, bu istatistiği perşembe günü de devam ettirmeyi istiyor. Zorlu karşılaşma öncesinde görüşlerini paylaşan Cenk, “Taraftarımızın önünde yarı finale çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fransa’da şanssız bir şekilde kaybettik ancak Vodafone Arena’da her şey bambaşka olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ricardo Quaresma’nın rövanşta takıma geri dönecek olmasını da değerlendiren Tosun, “Marcelo’nun yokluğunu hissedeceğiz ancak Quaresma’nın da bize önemli katkısı olacak. Onunla birlikte istediğimiz skoru alabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

(Fanatik)