Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Fabri ülkeye giremez!"

"Fabri ülkeye giremez!"

Cenk'in babası Şenol Tosun, oğlu hakkında kullanılan "Zevk için yarım saat döverim" ifadesine sert çıktı, esas sorunun Fabri, Q7, Aboubakar ve Talisca'da olduğunu söyledi:

"Fabri ülkeye giremez!"

“Q7’nin çok asisti oldu ama artık o da pas vermiyor. Talisca’nın umurunda mı Beşiktaş? 1 yıl daha burada, sonra hedefi Premier Lig. Aboubakar’ın Dinamo Kiev maçında yaptığını görmediniz mi? Kaleci

Fabri’yi Lyon maçındaki hatası nedeniyle ülkeye sokmamak lazım!”

CENK Tosun’un babası Şenol Tosun, F.Bahçe derbisinin sonunda yenen gol öncesi topu ceza sahasına gönderen Simon Kjaer’e pres yapmadığı için eleştirilen oğlunu savundu. Bilhassa oğlu için yapılan bir eleştiride kullanılan ‘Ben Cenk Tosun’u zevk için Beşiktaş Meydanı’nda yarım saat döverim’ ifadesine büyük tepki gösteren Şenol Tosun, şu ifadeleri kullandı:

“KİM kimi dövüyor. Annesi Selma Hanım yazıyı okudu, dakikalarca hüngür hüngür ağladı. Bizim oğlumuzun performansı eleştirilebilir. Kaldı ki; oyuna girdikten sonra iyi de oynadı. F.Bahçe’nin iki kırmızı kartında onun payı var. Ülkenin gol kralı, milli takımın santrforu. G.Antep’i 3.5 yıl sırtladı. Beşiktaş’ta da iyi oynuyor, gollerini sıralıyor.

‘DAYAK NE DEMEK?’

ŞU dönem formu düşük olabilir. Ancak dayak, dövmek ne demek? Benim oğlum karakteriyle, duruşuyla gündeme gelen bir çocuktur. Maç, kamp, idman dışı evinden çıkmaz. Bir yere giderse eşiyle gider; dondurmacıya gitse bize haber verir. Almanya’da da aynıydı, burada da aynı. Sadece işiyle ilgilenir. Benim oğlumu kim dövecekmiş?

Haberin Devamı

AİLESİ OLARAK ÇOK ÜZÜLÜYORUZ’

TALISCA ve Quaresma yakın dönemde oğluma pas vermiyorlar. Quaresma’nın çok asisti oldu ama artık o da uygun pozisyonlarda pas vermiyor. Talisca’nın umurunda mı Beşiktaş? 1 yıl daha burada sonra hedefi Premier Lig... Hata yapıyor diye adam döveceksek Aboubakar’ı 100 kere dövmeli; görmediniz mi Dinamo Kiev maçında yaptıklarını. Kaleci Fabri’yi Lyon maçındaki hatası nedeniyle ülkeye sokmamak lazım! Olur mu? Futbol bu, hataya açık bir oyun. Benim oğlum, Beşiktaş için canını dişine takıyor, profesyonel yaşıyor. Böyle eleştirilemez. Ailesi olarak çok üzülüyoruz.”