Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk Tosun: "Çeyrek finale kalmak istiyoruz"

Cenk Tosun: "Çeyrek finale kalmak istiyoruz"

Beşiktaş'ın Hapoel Beer-Sheva'yı 2-1 yendiği maçta takımına galibiyeti getiren golü atan Cenk Tosun, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.

Cenk Tosun: "Çeyrek  finale kalmak istiyoruz"

Golcü oyuncu maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Hem içeride hem dışarıda kazandık ve tur atladık. Bir sonraki turu da geçip, çeyrek finale kalmak istiyoruz." diye konuştu.

Yarın yapılacak kura çekiminde aklında bir takım olmadığını söyleyen Cenk Tosun, "Bizim için hiçbir takım fark etmez. Avrupa Ligi'nin en iyi 16 takımı var. Hepsi iyi ve isimli takımlar. Bu yüzden aklımda bir isim yok." dedi.

Cenk yakaladığı fırsatları değerlendirmeye çalıştığını vurgulayarak, "Performansımın büyük bir sırrı yok. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Onun meyvelerini de sahada alıyorum. Hocam şans verdiği anda elimden geleni yapıp, gollerimi atmaya gayret ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Aboubakar: "En büyük hayalim şampiyonluk"

Beşiktaş'ın ilk golünü atan Kamerunlu forvet oyuncusu Vincent Aboubakar ise Afrika şampiyonluğunun ardından ligde de şampiyon olmak istediğini belirterek, "Kamerun'la şampiyon olduktan sonra burada da şampiyon olursam harika olur. En büyük hayalim şampiyonluk." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maça gelenleri mutlu ettiklerini belirten golcü oyuncu, "Takım arkadaşlarıma adapte oldukça iletişimim kuvvetlendi. Onlarla iletişim sağlamlaştıkça bunun faydalarını görmeye başladık." şeklinde konuştu.