Gazete Vatan Logo
Futbol Cenk Tosun, Crystal Palace'a imzayı attı, şov yaptı...

Cenk Tosun, Crystal Palace'a imzayı attı, şov yaptı...

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Cenk Tosun, 6 aylığına Crystal Palace'a transfer oldu. Crystal Palace, Cenk Tosun'un ilk idmandaki performansının videosunu paylaştı.

Cenk Tosun, Crystal Palace'a imzayı attı, şov yaptı...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu sabah görüştüklerini açıkladıkları Cenk Tosun'un yeni takımı bir başka Premier Lig takımı Crystal Palace oldu.

Cenk, Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçti. Yapılan kontrollerin ardından milli futbolcu İngiliz ekibiyle resmi sözleşme imzaladı.İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Everton forması giyen milli oyuncu Cenk Tosun’u sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre milli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Crystal Palace forması giyecek.

Cenk, Everton formasıyla şans bulduğu 51 karşılaşmada 10 gol atarken, 4 de asist yaptı. Milli Takım’da ise 42 karşılaşmada 16 golü bulunuyor.

Crystal Palace, Cenk Tosun'un ilk idmandaki performansının videosunu paylaştı.Cenk Tosun'un usta işi bitirici vuruşlarının yer aldığı video sosyal medyada büyük ilgi gördü.