Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk Tosun Everton'da! Resmi açıklama bekleniyor...

Cenk Tosun Everton'da! Resmi açıklama bekleniyor...

Merakla beklenen Cenk Tosun Everton transferini bitti. Londra'da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 25 milyon Euro karşılığında İngilizlerle el sıkıştı. Artık resmi açıklama an meselesi...

Cenk Tosun Everton'da! Resmi açıklama bekleniyor...

Cenk Tosun'un Everton transferi kesinleşti. Londra'ya transfer görüşmeleri yapmak için giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Evertonlu yöneticilerle Cenk Tosun'un transferi konusunda anlaştı. Siyah-Beyazlı kulüp bu transferden 25 milyon Euro kazanacak.

Orman 30 istiyordu...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İngiliz ekibinden 30 milyon Euro talep ediyordu ve pazarlıklar kıran kırana devam ediyordu. Dün gecen Türkiye saatiyle 23:00'de son aşamaya gelindi ve taraflar 25 milyon Euro'ya el sıkıştı.

Açıklama an meselesi

Everton ısrarla istediği Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz ekibinin transferi 24 saat içinde açıklaması bekleniyor. Cenk geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek sağlık kotrolünden geçmişti.

En pahalı transfer olacak!

25 milyon Euro karşılığında Everton'un yolunu tutacak Cenk Tosun, Türkiye'den yurt dışına transfer olan en pahalı oyuncu olarak tarihe geçecek. Golcü futbolcu Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Everton taraftarları Cenk Tosun'a formayı giydirdiler ve transferin resmen açıklanması heyecanla bekliyorlar.

Haberin Devamı

4.5 yıllık sözleşme

Everton ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak Cenk Tosun İngiliz ekibinden yıllık 4 milyon Euro kazanacak. Golcü futbolcu bu sezonun yarısı için ise 2 milyon Euro'yu cebine koyacak.

(Fanatik)