Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk Tosun: "Hocamızın devre arasındaki konuşması motivasyon oldu"

Cenk Tosun: "Hocamızın devre arasındaki konuşması motivasyon oldu"

Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları maçta takımının 1 golüne imza atan Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, maç sonu basın mensuplarına konuştu.

Cenk Tosun: "Hocamızın devre arasındaki konuşması motivasyon oldu"

Cenk, attığı golle ilgili olarak, "İdmanda denediğim bir şut. Beck çok güzel orta kesti benim de ayağıma çok güzel oturdu. Top çok güzel bir yere gitti. Her şeyin başlangıcı olduğu için de ayrıca mutluyum. O golden sonra herkes havaya girdi ve çok iyi futbol oynamaya başladık" dedi.

Çok iyi bir takımla oynadıklarını belirten Cenk Tosun, "3-0'dan maçı buraya getirmek çok önemliydi. Büyük ihtimalle turnuvadan elenmiş olacaktık. Devre arasında ısınmakla meşguldüm ama hocamız gereken sözleri bulmuş. İyi motivasyon oldu devre arasında. Herkesin yüzü düşmüştü 3-0'ın üzüntüsü vardı. İkinci devreye 0-0 gibi başlamamızı söyledi. Biz de öyle başladık ve inanılmaz geri dönüş oldu. Belki beraberliği daha erken bulsak maçı döndürebilecektik" diye konuştu.

Dinamo Kiev'in deplasmanda yendikleri takdirde tur atlayacaklarını vurgulayan Tosun, "Namağlubiyetimiz umarım devam eder. Elimizden geleni yapıyoruz. Taraftar 3-0'da bile bizi yalnız bırakmadı. Dünyanın en büyük taraftarı yapan özellik de bu bence. Onları da takım arkadaşlarımı da kutlamak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı