Gazete Vatan Logo
İngiltere Cenk Tosun ilk golünü attı! Everton...

Cenk Tosun ilk golünü attı! Everton...

Cenk Tosun'un Premier Lig'de ilk golünü attığı mücadelede Everton, Burnley deplasmanında 2-1 mağlup oldu.

Cenk Tosun ilk golünü attı! Everton...

Premier Lig'in 29. haftasında Burnley, Cenk Tosun'lu Everton'ı konuk etti.

Mücadeleye iyi başlayan Everton, 20. dakikada ceza sahasına gelen ortaya kafayı vuran Cenk Tosun'la 1-0 öne geçti. Cenk'in Premier Lig'deki ilk golünü de kaydetmiş oldu. İlk yarı da 1-0'lık skorla sona erdi.

İkinci yarıda etkisini arttıran Burnley, 56. dakikada Barnes'la eşitliği sağladı. 68. dakikada Cenk Tosun yerini Niasse'ye bırakırken Burnley'nin 2. golü 80. dakikada Wood'dan geldi. Kalan dakikadalarda başka gol olmayınca Everton 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu.

Bu sonuçla Burnley puanını 40'a yükseltirken, Everton 34 puanda kaldı.

Cenk Tosun ilk golünü attı Everton...

CENK TOSUN GOLÜ ATTI SOSYAL MEDYA COŞTU
Dakikalar 20'yi gösterdiğinde yaptığı kafa vuruşuyla takımını öne geçiren Cenk, İngiltere kariyerindeki ilk golüne de imzasını attı. Cenk Tosun'un bu golünün ardından sosyal medya ise adeta coştu.
Tosun'u sosyal medyadan ilk tebrik eden eski takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup olurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da, "Bizim çocuk" diyerek Cenk Tosun'u tebrik etti. Beşiktaş'ın resmi hesabı da Cenk'in attığı golün ardından yaptığı paylaşımda Tosun Paşa şarkısına atıfta bulunarak, "Duyduk ki gol atmışsın ancak statta şarkın çalmamış. Senin için biz şarkıyı çalarız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı