Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cevat Güler: Bu oyunla 6'da 6 zor

Cevat Güler: Bu oyunla 6'da 6 zor

Galatasaray'ı 2007-08 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Cevat Güler, sarı kırmızılıların form durumunu ve şampiyonluk şansını yorumladı.

Cevat Güler: Bu oyunla 6'da 6 zor

2007-08 sezonunda teknik sorumlu olarak kalan son 6 maçını da kazanıp Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Güler, "Bu Galatasaray 6'da 6 yaparak şampiyon olur mu?" sorusunu yanıtladı:

DEPLASMAN SORUNU ÇÖZÜLMELİ

"G.birliği maçındaki oyunla 6'da 6 zor. Deplasmanda maalesef iç sahadaki gibi agresif, coşkulu ve istekli oyun yok. Evinde Başakşehir ve Beşiktaş'ı yense bile deplasman sorununu çözmeye mecbur. Alanya, Akhisar ve Göztepe'ye gidecek. Alanya düşme hattında, Akhisar ve Göztepe rahat ama hepsi iyi takım. Eğer G.Birliği maçı öncesi 'Şampiyon kim olur?' diye sorsaydınız 'G.Saray' derdim."

3 İSİM DE SORUMLULUK ALMALI

"ILK 4 sıradaki 4 takım da birbirlerine yakın şanslara sahip, 1. de olabilirler 4. de... Yerli-yabancı ayrımı yapmak istemiyorum ama biz 2007-08 sezonunda 6'da 6 yapıp şampiyon olurken takımdaki herkes inisiyatif aldı; Hasan Şaş, Arda, Ümit Karan ve Mehmet Topal gibi... Belhanda ve Feghouli, Selçuk'la birlikte deplasmanlarda daha çok sorumluluk almalı. Gomis'i ileride yalnız bırakmamalılar."

(Sabah)

Haberin Devamı