Gazete Vatan Logo
Galatasaray Chedjou ve Emre’ye yeni sözleşme

Chedjou ve Emre’ye yeni sözleşme

G.Saray Yönetimi, teknik heyetin de onayı ile Chedjou ve Emre’nin sözleşmesinin uzatılması için düğmeye bastı. Her iki oyuncuya da az da olsa zam geliyor

Chedjou ve Emre’ye yeni sözleşme

FRANSA’NIN Lille ekibinden 2013-14 sezonunda 6.3 milyon Euro’ya transfer edilen Aurelien Chedjou, son iki yılda gösterdiği performansla taraftarın da gözbebeği haline geldi. İlk yılında uyum dönemini zor aşan ve çok eleştiri alan Kamerunlu oyuncu ardından ise savunmanın kilit ismi oldu. Yıllık 2.2 milyon Euro kazanan ve maç başına da 10 bin Euro alan oyuncuyla 1+1 yıllık kontrat uzatmayı planlayan yönetim sözleşmesi 2017 sonunda bitecek olan 30 yaşındaki oyuncuyu takımda tutmak istiyor. Chedjou’nun yıllık ücretine zam yapılmadan maç başı ücreti yükseltilerek yeni bir teklif yapılması bekleniyor.

BU sezonun olaylı isimlerinden Emre Çolak da yeni sözleşme teklif edilecek isimler arasında... Kulübün alt yapısından yetişen ve 7. sezonunu geçiren Emre, bir türlü ‘patlama’ yapamazken Atletico Madrid maçındaki kötü futbolu ve 32. dakikada oyundan alınması ile birlikte taraftarın da büyük tepkisini çekti... Ancak teknik heyetin de desteği ile yeniden futbola dönen 24 yaşındaki oyuncu Eskişehir maçında tribünlerle barışırken teknik heyet de sözleşme için yönetime raporunu verdi. Sezon sonunda kontratı biten ve yıllık 1.5 milyon TL ile maç başı 20 bin TL alan oyuncunun yıllık ücretine az da olsa zam yapılarak yeni sözleşme önerileceği öğrenildi.

Haberin Devamı