Gazete Vatan Logo
Futbol Chelsea - Manchester United maç sonucu: 0-2

Chelsea - Manchester United maç sonucu: 0-2

Frank Lampard yönetimindeki Chelsea, Premier Lig'in 26. haftasında Ole Gunnar Solskjaer'li Manchester United'ı konuk etti. Şampiyonlar Ligi hedefi bulunan iki takımın mücadelesinde kazanan United oldu. Kırmızı Şeytanlar, sahadan 2-0 galip ayrılırken, 3 puanı getiren goller Martial ve Maguire'den geldi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçtan 4-0 galip ayrılan Manchester ekibi, rakibini deplasmanda da avladı ve 1987/88'den bu yana ilk kez Chelsea'yi iki maçta da mağlup etti.

Chelsea - Manchester United maç sonucu: 0-2

Premier Lig'in 26. haftasında Chelsea ile Manchester United, galibiyet için kozlarını paylaştı. Stamford Bridge'de oynanan mücadele Manchester United'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller 45'de Anthony Martial ve 66'da Harry Maguire'den geldi. Taraftarı önünde kaybeden Chelsea'nin 56'da Kurt Zouma ve 77'de Oliver Giroud ile bulduğu goller VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Son 10 lig maçında 3 galibiyet alabilen Chelsea, 41 puanla 4. sırada kaldı. 3 maç sonra galibiyetle tanışan Manchester United ise 38 puana yükseldi, 7. sıraya yerleşti.

Büyük maçların takımı Manchester United

Bu sezon lider Liverpool'dan tek puan alabilen takım Manchester United, dev maçlarda farkını ortaya koyuyor. Chelsea'yi ilk maçta 4-0'la geçen Kırmızı Şeytanlar, rövanş maçında da 2-0 mağlup etti. Evinde Tottenham'ı 2-1 mağlup eden Solskjaer'in ekibi, Manchester derbisinde City'yi ise deplasmanda 2-1 avlamıştı.

Chelsea - Manchester United maç sonucu: 0-2