Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Chico, forma istiyor

Chico, forma istiyor

Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalan Chico, antrenör Yusuf Şimşek'e Kayserispor maçında forma giymek istediğini söyledi.

Chico, forma istiyor

Chico'yu riske atmak istemeyen teknik heyet, Brezilyalı oyuncuya tam anlamıyla hazır hale geleceği Galatasaray karşılaşmasında görev vermeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 'Demir adam' olarak tanınan Antalyaspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Chico, antrenmanda hırsıyla dikkati çekti. Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle yaklaşık 2.5 ay tedavi gören Chico, performansını hızla yükseltmeye başladı. Chico, kendisini iyi hissettiğini ve Kayserispor maçında forma giymek istediğini antrenör Yusuf Şimşek'e iletti. Antalyaspor teknik heyetinin, cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçında başarılı orta saha oyuncusunu riske atmak istemediği için Galatasaray karşılaşmasında görev vermesi bekleniyor.

Antalyaspor'da menisküs ameliyatı olması nedeniyle 1 aydır sahalardan uzak kalan Can Arat da takımla çalışmalara başladı. Can'ın da 21 Kasım'daki Galatasaray karşılaşmasına kadar performansıyla hazır olacağı öğrenildi.